Nova godina u "Palasu" kao skup DPS-a - Vijesti.me
vrh dps-a u palasu

Nova godina u "Palasu" kao skup DPS-a

Među gostima su bili: Milo Đukanović, Svetozar Marović, Tarzan Milošević i Suad Numanović, biznismen Veselin Barović, Dušanka Jeknić...

Noć prije svečanog dočeka 2012. godine klijentela “Palasa” podsjećala je, kako “Vijesti” saznaju, na saziv Glavnog odbora DPS.

Kada je riječ o najluđoj noći, za jednim od susjednih stolova do separea u kojima su bili Marović i Đukanović, sjedjeli su ministri poljoprivrede Tarzan Milošević i rada i socijalnog staranja Suad Numanović.

Nedaleko od njih slavio je i biznismen Veselin Barović, dok je za posebnim stolom bila Dušanka Jeknić, inače član Borda direktora „Budvanske rivijere“. Ona je bila u društvu kćerke Ksenije Popović.

Novu godinu u “Palasu” dočekali su biznismen Hilmo Franca, Mirjana Pešalj, Daliborka Pejović, Svetlana Šljivančanin, Valentina Radulović-Šćepanović, Mladen Miranović, Boba Živojinović...

Najluđu noć u Petrovcu su proslavila gotovo sva poznata imena kulturne, javne i društvne scene Crne Gore. Po mnogima to je bilo i za očekivati, jer mnogi vole da se nađu u blizini Đukanovića i Marovića.

Marović i Đukanović vole disko

Predsjednik DPS Milo Đukanović i potpredsjednik Svetozar Marović proslavili su Novu godinu u velikoj sali elitnog petrovačkog hotela “Palas”.

To predstavlja svojevrsno iznenađenje s obzirom na navode da čelnici vladajuće partije nijesu u dobrim odnosima nakon što je krajem decembra 2010. godine u aferi “Zavala” uhapšen brat potpredsjednika DPS, Dragan Marović i nekoliko njegovih bliskih saradnika, dok je on sam, u prvoj reakciji, rekao da je “politička meta”.

Upravo su , kako „Vijesti“ saznaju, dvojica partijskih saboraca u “Palasu” evocirali uspomene na posljednje zajedničko slavljenje.
Osim toga, Đukanović i Marović su prvi put zajedno slavili Novu godinu nakon 15 godina i tadašnjeg dočeka u “Avali”, koja je poslovala u okviru hotelske grupe Budvanska rivijera.

Upravo su , kako „Vijesti“ saznaju, dvojica partijskih saboraca u “Palasu” evocirali uspomene na posljednje zajedničko slavljenje.

Đukanović je u društvu supruge Lidije bio u velikom separeu sa svojim prijateljima Goranom-Sitom Rakočevićem, biznismenima Vukom Rajkovićem i Draganom Brkovićem i njegovom suprugom.

U susjednom separeu bio je Marović sa suprugom Đinom i kćerkom Milenom, u društvu sa gradonačelnikom Cetinja Aleksandrom Bogdanovićem, gradonačelnikom Budve Lazarom Rađenovićem, ministrom turizma Predragom Sekulićem i liderom budvanskog DPS-a Borom Lazovićem.

Za razliku od Đukanovića i Marovića, premijer i potpredsjednik DPS Igor Lukšić odlučio je da 2012. dočeka „sa narodom“ na trgu ispred starogradskih zidina u Budvi. Lukšić je odlučio da uživa u muzici legendarnog zagrebačkog benda “Prljavo kazalište” zajedno sa suprugom i prijateljima.

Opširnije u štampanom izdanju