Omladina Socijaldemokrata Crne Gore izabrala članove Predsjedništva

Predsjednik Omladine SD-a Ahmed Zajmović saopštio je da niko ne može osporiti da OSD strukturu gradi temeljno i kvalitetno, i da na taj način promovišu socijaldemokratsku ideju u svom pravom smislu, saopštili su iz partije
78 pregleda 3 komentar(a)
Omladina Socijaldemokrata, Foto: Omladina Socijaldemokrata
Omladina Socijaldemokrata, Foto: Omladina Socijaldemokrata
Ažurirano: 14.03.2016. 12:27h

Omladina Socijaldemokrata Crne Gore, izabrala je članove Predsjedništva i Generalnog sekretarijata.

Predsjednik Omladine SD-a Ahmed Zajmović saopštio je da niko ne može osporiti da OSD strukturu gradi temeljno i kvalitetno, i da na taj način promovišu socijaldemokratsku ideju u svom pravom smislu, saopštili su iz partije.

Za članove Predsjedništva su izabrani: Ahmed Zajmović, Ivona Vuković, Stefan Šušter, Marko Vujačić, Aida Kerović, Elida Korać, Emil Đokić, Aleksa Prelević, Ermin Kalač, Ruždija Radončić, Drago Drobnjak, Artan Hodža, Alden Selmanović, Sanel Canović, Rešad Martinović, Nikola Zirojević i Zeid Škrijelj.

Glavni odbor je izabrao i rukovodstvo Generalnog sekretarijata, pa će funkciju generalne sekretarke u narednom periodu obavljati Aida Kerović.

Prema riječima Socijaldemokrata na sjednici je konstatovano da će mladi baštiniti vrijednosti građanske, evropske i evroatlantske Crne Gore.

Bonus video: