Osnivač HGI-a na čelu Pozitivne Crne Gore u Tivtu

Silvio Marković je kazao da će se Pozitivna, iako nije stranka lokalnog paralmenta, odmah uključiti u politički život Tivta sa određenim inicijativama
313 pregleda 10 komentar(a)
Silvio Marković i Darko Pajović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Silvio Marković i Darko Pajović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 19.09.2013. 20:12h

Opštinski odbor Pozitivne Crne Gore Tivat večeras je izabrao Silvija Markovića za predsjednika tog odbora.

Iz te stranke je saopšteno da je Marković, zahvaljujući na ukazanom povjerenju, istakao da će se Pozitivna, iako nije stranka lokalnog paralmenta, odmah uključiti u politički život Tivta.

“Pozitivna će formirati stručne timove koji će tretirati najvažnije lokalne probleme, kao što su zaobilaznica, gradnja bulevara, završetak kanalizacione mreže, devastacija obale itd.Takođe, pratićemo rad lokalnog parlamenta i njihove odluke i način njihovog sprovođenja. Tu smo da radimo za dobro Tivta i njegovih građana", rekao je Marković.

Marković je naglasio da Pozitivnoj prilazi sve više "novih ljudi, zavidnih biografija i različitih profesija koji imaju poštene namjere prema lokalnoj zajednici".

Silvijo Marković je rođen 1959. godine u Kotoru. Jedan je od osnivača Hrvatske građanske inicijative (HGI). Bio je odbornik u lokalnom parlamentu. Živi i radi u Tivtu, oženjen je i otac jednog djeteta.

Bonus video: