Ostavljena poruka na vratima Socijaldemokrata: "Mala smo mi zemlja koliki ste vi izdajnici"

Socijaldemokrate pozvale građane "da ne upadaju u zamku onih koji su prešli u zonu političkog lutanja , koju je najbolje definisao Meša Selimović rečenicom: "Obraz se gubi u nevolji"
151 pregleda 87 komentar(a)
Ažurirano: 16.02.2017. 20:27h

Ulazna vrata prostorija Socijaldemokrata Crne Gore u Bulevaru Džordža Vašingtona izlijepljena su fotografijama lidera te partije Ivana Brajovića sa porukom.

Kako se može vidjeti na fotografijama koje su proslijeđene portalu Vijesti pored slike Brajovića napisana je poruka "Mala smo mi zemlja koliki ste vi izdajnici".

Fotografije su portalu Vijesti dostavljene sa maila medijicg2017@gmail.com.

Socijaldemokrate: Jadni pokušaj trovanja civilizovane crnogorske javnosti

Socijaldemokrate Crne Gore pozvali su građane "da ne upadaju u zamku onih koji su prešli u zonu političkog lutanja , koju je najbolje definisao Meša Selimović rečenicom: "Obraz se gubi u nevolji".

"Ovaj, još jedan, jadni pokušaj trovanja civilizovanog dijela crnogorske javnosti samo je dodatna potvrda posrnuća političkih subjekata čija je osnovna smjernica djelovanja izdaja Crne Gore i još gore, onih koji im zarad sebičnih neostvarenih ambicija daju vjetar u leđa, postajući veće političke izdajice Crne Gore i od njih samih", zaključuje se u saopštenju Socijaldemokrata Crne Gore.

Galerija

Bonus video: