Pajović: Cetinje će označiti početak kraja vlasti DPS-a

"Dosta smo slušali i gledali prenamaganja SDP-a kako oni nisu krali već su "samo" vreću držali ovima što su krali", kazao je Pajović
86 pregleda 26 komentar(a)
Ažurirano: 13.11.2013. 21:31h

Prijestonica je uvijek bilo pokretač novog u državi i zato Crna Gora i sada gleda na Cetinje, izjavio je lider Pozitivne Crne Gore Darko Pajović na završnoj konvenciji te stranke na Cetinju.

On je poručio da je bilo dosta vladavine DPS-a, optužujući čelnike te stranke da godinama varaju i grašane i državu.

"Dosta smo slušali i gledali prenamaganja SDP-a kako oni nisu krali već su "samo" vreću držali ovima što su krali. Dosta smo slušali kako ne može bolje i da su oni snaga države. Odrasla je i stasala nova Crna Gora koja im kaže da to neće proći na Cetinju”, kazao je Pajović.

Pajović je kazao da se Pozitivna od nastanka drži jednog puta, upozoravajući da su bili uzaludni svi pokušaji da je sa toga puta ometu.

"Mi jesmo na pola puta, mnogo toga smo izdržali i mnogo toga nas tek čeka, ali prva stanica na tom putu je slobodno Cetinje", kazao je Pajović.

Nosilac liste Pozitivne Dragan Ćiro Cvetković poručio je da se na izborima u subotu odlučuje sudbina države, a Cetinje odlučuje kojim će putem krenuti Crna Gora.

"Cetinjani, luča Cetinja ponovi gori. Sa cetinjskim novembrom počinje crnogorsko proljeće”, kazao je Cvetković.

Kandidat za odbornika rukometaš Ratko Đurković poručio je da Cetinje ima šansu da napravi iskorak i usprotivi se onima koji godinama vode pogrešnu politiku u gradu.

Njegov kolega Mihailo Babović upitao je građane “ko želi grad sumnjivih lica, perika i ubica”, i poručio da on ne želi da ćuti i da još ima živih koji su spremni da dignu glas.

"Želimo Cetinje sa novima radnim mjestima i sa vodom. Cetinje punih vrtića i škola. U kojem su narko dileri u zatvoru, a ne na ulici", kazala je Zorica Martinović.

Galerija

Bonus video: