Pajović: Koaliciji DPS-SDP je svaka istina duga koliko autoput

"Oni vole da se šale sa siromašnim građanima i sa svim njihovim neuspjesima, neistinima", kazao je Pajović na skupu u Nikšiću
7 komentar(a)
Ažurirano: 07.10.2012. 22:20h

Lider Pozitivne Crne Gore Darko Pajović poručio je Milu Đukanoviću da ide kući jer od njegove i ljubavi njegovih prijatelja, kumova i rođaka narod sve siromašniji.

"Što više siju ljubav po Crnoj Gori to ima sve više siromašnih, a oni se sa time šale. Oni vole da se šale sa siromašnim građanima i sa svim njihovim neuspjesima, neistinima. Svaka im je istina duga koliko autoput", kazao je Pajović na skupu u Nikšiću.

Pajović je kazao da će Pozitivna lako riješiti poglavlja 23 i 24 u pregovorima sa EU, jer će odlaskom vladajuće partije otići i problem korupcije i nestati patriotizam koji se mjeri "debljinom novčanika".

Odgovarajući na optužbe iz "Evropske Crne Gore” Pajović je rekao da neće vraćati istom mjerom "putujućem karavanu obmana i neistina".

"Bio je jedan čovjek u Pozitivnoj od koga ste mogli da dobijete deset savjeta i svih deset da iskoristite. Najznačajniji savjet koji mi je dao to je da ne dozvolim da mi kisjelina mozak pojede", kazao je Pajović aludirajući na bivšeg člana GO Miloša-Sanča Perovića, koji je prošle sedmice iznenada preminuo.

Vera Miljanić, kandidatkinja na odborničkoj listi, obećala je da Pozitivna neće krasti i da će čuvati interese građana, dok je koordinator mladih Rade Milošević poručio da se nema vremena za čekanje i duge govore i da je vrijeme da pobijedi partija koja se zalaže za slobodne, a ne podobne.

Nosilac odborničke liste u Nikšiću Nikola Koćalo poručio je da grad pod Trebjesom ne smije više da ima gladne građane, bez elementarnih uslova za život.

Generalni sekretar Pozitivne Mladen Bojanić poručio je Nikšićanima, da svu žestinu usmjere na olovke i 14. oktobra zaokruže Pozitivnu, dok je potpredsjednica Azra Jasavić kazala da ta partija "zabranjuje sve ucjene, pritiske, prijetnje i obmane".

Galerija

Bonus video: