Pajović: Sjutra formiranje Odbora za praćenje izbornog procesa

Pajović je informisao sagovornike da je parlament intezivirao rad u smislu obimnog dnevnog reda, zakona i ostalih akata koji se nalaze u skupštinskoj proceduri
13 komentar(a)
Darko Pajović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Darko Pajović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 15.06.2016. 17:19h

Privremeni Odbor koji će se baviti praćenjem primjene zakona i drugih propisa od značaja za izgrađivanje povjerenja u izborni proces, biće formiran sjutra, kazao je predsjednik parlamenta Darko Pajović.

Pajović se danas sastao sa šefom Odjeljenja za Crnu Goru u Generalnom direktoratu Evropske komisije za politiku susjedstva i pregovore o proširenju, Dirkom Langeom, i šefom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, Mitjom Drobničem.

Kako je saopšteno iz Skupštine, tema sastanka bila je aktuelna politička situacija.

"Pajović je naglasio da će aktivnosti predviđene Sporazumom o stvaranju uslova za slobodne i fer izbore, koje su u nadležnosti Skupštine, biti u potpunosti sprovedene, i da se to prvenstveno odnosi na privremeni Odbor koji će se baviti praćenjem primjene zakona i drugih propisa od značaja za izgrađivanje povjerenja u izborni proces, koji će sjutra biti formiran", kaže se u saopštenju.

Pajović je informisao sagovornike da je parlament intezivirao rad u smislu obimnog dnevnog reda, zakona i ostalih akata koji se nalaze u skupštinskoj proceduri.

Bonus video: