Pavlović optužio Đukanovića da je Hrvatskoj poklonio područje oko Prevlake

"Kroz poslednji aranžman oko istraživanja gasa kod Prevlake Đukanović će se ugraditi nekoliko milijardi eura. Tajnim ugovorom je on ovo područje poklonio Hrvatskoj i to je veleizdaja nacionalnih interesa", kazao je Pavlović
73 pregleda 22 komentar(a)
Koča Pavlović, Foto: Slavica Kosić
Koča Pavlović, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 05.12.2014. 22:11h

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Koča Pavlović optužio je premijera Mila Đukanovića da je Hrvatskoj poklonio područje oko Prevlake i time počinio veleizdaju.

On je na tribini koalicije SNP-DF-NS u Bijeloj, kazao da će vladajuća koalicija pokušati da se dodatno obogati kroz kriminalne aranžmane.

"Kroz poslednji aranžman oko istraživanja gasa kod Prevlake, Đukanović će se ugraditi nekoliko milijardi eura. Tajnim ugovorom je on ovo područje poklonio Hrvatskoj i to je veleizdaja nacionalnih interesa", kazao je Pavlović.

Podsjećajući da je PzP pokrenuo potpisivanje peticije kojom će se tražiti raspisivanje referenduma oko autoputa, Pavlović je obećao da će na isti način reagovati oko Prevlake.

Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević je poručio da će, nakon osvajanja vlasti u Novom, na red doći i Crna Gora.

"Hapsićemo sve koji su se obogatili na račun svojih građana", poručio je on, dok je Aleksa Bečić iz SNP-a kazao da njegova koalicija hoće da upravljamo gradom, dok DPS hoće da vlada.

Poslanik DF Slaven Radunović je istakao da je 60 odsto Novljana uspjelo da se otrgne režimu i da zato DPS ne može pobijediti u najvećem bokeljskom gradu, koji je za njih “neosvojiva tvrđava”.

On je kazao da je SNP u Novon “uspio da odvoji kukolj od žita” i da je zato pobjeda sigurna.

Poslanik Fronta Janko Vučinić je poručio da DPS "krade prije, tokom i poslije izbora, ali da na listi Koalicije nema ljudi koji se mogu prodati".

Bonus video: