Pavlović: Reizbor Medenice umirujući za kriminalce

“Reizbor Medenice je poruka upućena Briselu, da režim nema namjeru da dozvoli bilo kakav diskontinuitet u takozvanoj borbi institucija protiv korupcije i mafije”
115 pregleda 9 komentar(a)
Vesna Medenica, Foto: Savo Prelević
Vesna Medenica, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 28.07.2014. 09:28h

Funkcioner Demokratskog fronta Koča Pavlović kazao je da je reizborom Vesne Medenice na poziciju predjsenice Vrhovnog suda režim Mila Đukanovića poslao umirujuću poruku svim kriminalcima u Crnoj Gori da će i nadalje biti oslobađani ili minimalno kažnjavani pred crnogorskim sudovima.

“Ovim reizborom se mafijašima, i njihovoj braći korumpiranim političarima, šalje poruka da će kriminalni saradnici režima i nadalje biti oslobađani ili minimalno kažnjavani pred sudovima ove države. Reizbor Medenice je obećavanje kontinuiteta nekažnjivosti, falične kažnjivosti i sudskih farsi”, kazao je Pavlović za “Vijesti”.

On je naveo da se, ako se ovom “tužnom kontinuitetu” sudstva, doda još i slika “kriminalizovanog ANB-a, korupcijom razjedene policije i tragično impotentnog Tužilaštva”, dobija cjeloviti prikaz režima koji pokušava da se konsoliduje, i da se pripremi za efikasnu odbranu od konkretnih evropskih zahtjeva koji uskoro slijede u poglavljima 23 i 24.

“Reizbor Medenice je poruka upućena Briselu, da režim nema namjeru da dozvoli bilo kakav diskontinuitet u takozvanoj borbi institucija protiv korupcije i mafije”, rekao je on.

Bonus video: