Penzioneri: Zar duša i tijelo na izborima vrijede 50 eura?

On je kazao da nije začuđujuće što su penzioneri sebi dozvolili da prodaju i dušu i tijelo za tričavih 30 do 50 eura
0 komentar(a)
protest 21.01., Foto: Luka Bošković
protest 21.01., Foto: Luka Bošković
Ažurirano: 29.01.2012. 08:27h

Počasni predsjednik Stranke penzionera, invalida i socijalne pravde Marko Kampe pozvao je penzionere da se u još većem broju odazovu novom protestu protiv povećanja cijene struje.

On je pozvao predstavnike trećeg doba do još jednom pokažu svoju snagu jer “dok su radili nijesu krali, a sada penzionere potkradaju i ponižavaju”.

Kampe je kazao da je bilo “divno vidjeti penzionere kako protestuju zbog povećanja cijene struje, ali još i divnije da se slože i protestuju što su ih pokrali”.

“Što ste primorani da od bijednih penzija izdržavate svoju djecu, koja su bez posla i bez ikakve perspektive. Bilo bi dobro da se penzioneri ujedine i otvore oči, prije nego što ih zatvore za sva vremena i daju do znanja ovim mladim i 'školovanim' kadrovima da sve što rade, rade protiv penzionera”, rekao je Kampe.

On je kazao da nije začuđujuće što su penzioneri sebi dozvolili da prodaju i dušu i tijelo za tričavih 30 do 50 eura, ne razmišljajući da tako rade i protiv sebe i protiv svoje djece.

“Veliki je broj penzionera koji su ušli u 80. godinu života, pa možda više i ne znaju šta rade, ali zato mlađi naraštaji, kako stvari stoje, nemaju ama baš nikakvu budućnost”, ocijenio je Kampe.

Bonus video: