Perišić: Vrh SDP-a ignorisao Cetinje onda kad mu je trebala podrška

"Da smo mi stranka koja je opstruirala Zakon o Prijestonici godinama koliko je god mogla, da smo minirali svako njegovo usvajanje, da nismo digli ruku za njega, makar bismo ćutali"
208 pregleda 4 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 12.10.2017. 20:02h

Čestitamo Socijaldemokratskoj partiji na tome što je glasala za prijedlog Zakona o Prijestonici. I što su vazda bili tu da podrže, čim smo poslali taj prijedlog njihovom predsjedniku Skupštine prije pet godina, kazao je Vuko Perišić član Odbora DPS Prijestonice.

On je reagovao na saopštenje Marka Vukčevića iz SDP-a, koji je izrazio "nadu da prezentacija neće imati veze sa zloupotrebama resursa u partijske svrhe".

"Kako su samo gorjeli od ljubavi za Cetinjem. Ponešeni ljubavlju odmah su Zakon stavili na dnevni red. I digli ruke za njega. Nisu ga opstruirali. Jer su se borili za Cetinje do zadnjega atoma. A onda su se probudili iz snova u kojima su oni superheroji sa branika Cetinja. Da smo mi stranka koja je opstruirala Zakon o Prijestonici godinama koliko je god mogla, da smo minirali svako njegovo usvajanje, da nismo digli ruku za njega, makar bismo ćutali. Ne bismo pominjali taj Zakon", kazao je Perišić.

"Minirali ste ga i skidali sa dnevnoga reda dok vam je moglo biti. Toliko ste dobra željeli Cetinju da ste bili protiv Zakona. Sad ste nebitni u vremenu i u prostoru ali vam to ne smeta da ismijavate taj Zakon. Građani će vam 26. novembra opet pokazati što misle o tome. I posle ovih izbora umjesto da optužite građane, razmislite da problem nije u vama. Ili je možda u vrhu vaše stranke koji je ignorisao Cetinjane i Cetinje onda kad mu je trebala podrška sa svih strana", zaključio je Perišić.

Bonus video: