Perović dobila dopis sa pečatom SO Kotor, tvrdi da joj je Avramović obio radni sto

"Nadam se da će Vlada Crne Gore postupiti u skladu sa Zakonom i sopstvenom Odlukom, kako ne bi postala saučesnik u obijanju radnih stolova sa ličnim stvarima i prostorija institucija grada i ove države", saopštila je Perović
2518 pregleda 6 komentar(a)
Dragica Perović, Foto: SO Kotor
Dragica Perović, Foto: SO Kotor

Predsjednica SO Kotor Dragica Perović, koju je nova lokalna većina smijenila prošle nedjelje, saopštila je da je od Željka Avramovića dobila dopis pečatiran pečatom SO Perović.

"Kako se taj pečat nalazio u prostorijama Skupštine Opštine Kotor, u mom kabinetu, zaključan u mom radnom stolu, zajedno sa faksimilom, očigledno je da je isti obio radni sto, u kojem se pored pečata i faksimila nalaze i moje lične stvari

Obijanjem mog radnog stola, bez mog prisustva je očigledan čin nastavka nasilja i bezakonja od strane odbornika Avramovića, koji se ponekad javnosti predstavlja kao VD (vršilac dužnosti), a ponekad kao VF (vršilac funkcije) Predsjednika SO Kotor, a sve u ime i za račun skupštinske većine (?!), odnosno u ime 17 odbornika", saopštila je Perović.

Ona je kazala da očekuje da će se u narednim danima "dosadašnjem bezakonju pridruži i nezakonito korišćenje i upotreba pečata i faksimila", od čega se, kako dodaje, unapred ograđuje.

Perović je kazala da nije istina da se pečat nije nalazio u skupštinskim prostorijama.

"Bezakonje koje se dešava u Kotoru može se zaustaviti lako i samo na jedan način, a to je da Vlada Crne Gore na sjutrašnjoj sjednici prekine moj mandat, da prekine mandat ove grupe odbornika, koji su svojim činjenjem doveli Kotor u stanje bezakonja, a samim tim i mandat svih odbornika u SO Kotor, na način što će raspustiti Skupštinu Opštine Kotor i raspisati izbore", dodaje Perović.

"Nadam se da će Vlada Crne Gore postupiti u skladu sa Zakonom i sopstvenom Odlukom, kako ne bi postala saučesnik u obijanju radnih stolova sa ličnim stvarima i prostorija institucija grada i ove države. Ovim obavještenjem javnosti skidam svaku odgovornost sa sebe", zaključuje se u saopštenju Dragice Perović.

Bonus video: