Perović: Neka nas vječno vodi Đukanović. Al Kapone, sveče naš

Govoreći o aktuelnom premijeru Igor Lukšiću, Perović je u intervjuu za "Pres" rekao da je šef Vlade "podanik mafije najnižeg nivoa"
1056 pregleda 0 komentar(a)
slavko perović, Foto: Arhiva "Vijesti"
slavko perović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 22.05.2012. 12:42h

Nekadašnji lider Liberalnog saveza Slavko Perović rekao je da rušenje vladavine Mila Đukanovića skoro da nije moguće u uslovima kada je "mafija infiltrirana u skoro svaku crnogorsku porodicu i svaku takozvanu instituciju".

"Zajući za podršku koja se od strane Zapada pruža Đukanoviću kao i na oduševljenje stanovnika kakva im je nezavisna 'država', te ključne činjenice da je 'opozicija' pod totalnom kontrolom mafije, to rušenje Đukanovića skoro da i nije moguće. On ne mora imati državnu funkciju, kao što je ni sada nema, ali će on on uvijek ostati glavni", uvjeren je Perović.

"On i oni su samo i iznad svega zločinci i kriminalci, mafijaški novac je njihova vjera, tajni računi su njihova crkva, ljudska krv je za njih rujno vino"

"On je sluga koji je za to plaćen. Zaboravlja se da je bio ministar finansija mafije, kad je Đukanović bio premijer, a vi znate ko se može u mafijaškim uslovima dovesti na takvo mjesto. Svoju političku karijeru počeo je kao liberal, odakle je brzo zbrisao. Dakle, on je bespogovrni poslušnik koji uživa u takvoj svojoj poziciji. Đukanović je okružen takvim modelima, tu nema nikakve tajne. Ali, vjerovali ili ne, Đukanovića niko ne izdaje, jer su svi perfektno plaćeni. Da ja sad imam novca koliko i Đukanović, pa da ja krenem u njihovo kupovanje, svi bi Đukanovića izdali, kao što su mnogi izdali mene", rekao je Perović.

Od otrovnog velikosrbina do navodnog velikocrnogorca

On je istakao da Crna Gora danas, nakon šest godina od obnove nezavisnosti, izgleda tačno onako kako je predviđao, nastavljajući da bude privatni posjed Mila Đukanovića, brata mu Aca, sestre Ane, "stečen krvavim razaranjem bivše Jugoslavije, ratnim zločinom, teškim kriminalom, vođenjem crnogorske mafije, račundžijskim služenjem zločincu Slobodanu Miloševiću". Podsjetio je da je "u nemogućim uslovima pakla Crnu Goru probudio osnivanjem LSCG".

"Đukanović je javno ukrao program LSCG. Ukrao ga je da bi ga uništio. Uspio je"

Govoreći o tome kako se osjećao u momentu kad je lider DPS-a Milo Đukanović podigao crnogorski barjak dok mu je masa skandirala krilaticu liberala “E viva Montenegro”, Perović je rekao da Đukanović, kao ni ostali oko njega, "nemaju nacionalno osjećanje".

"Upravo ta činjenica objašnjava kako je bilo moguće da se od otrovnog velikosrbina Đukanović preko noći preobrati u navodnog velikocrnogorca. Odgovor je jednostavan. On i oni su samo i iznad svega zločinci i kriminalci, mafijaški novac je njihova vjera, tajni računi su njihova crkva, ljudska krv je za njih rujno vino, rat i propast drugih je za njih poželjna, jer na drugi način željene pljačke ne može biti", rekao je Perović.

Narod voli diktaturu

Smatra i da Đukanović nije diktator sam od sebe, već da je diktator jer narod takvu diktaturu hoće i želi "bila ona pod petokrakom ili kokardom, ili otvorenom mafijom".

"Kao što je krao sve u životu, Đukanović je javno ukrao program LSCG. Ukrao ga je da bi ga uništio. Uspio je. On je definitivno i zauvijek, planski, i namjerno, ubio i sahranio Crnu Goru", kazao je Perović.

"Neka se slobodno ori i kliče širom Crne Gore: dolje Istina, Ljubav i Pravda, dolje Crna Gora"

Perović je građanima Crne Gore predložio da Đukanoviću naprave slet na stadion "Budućnosti", jer je to "zaslužio".

"I neka ga proglase vječitim, a njegovom sinu garantuju nasljedstvo. Tako je uradio i sjevrnokorejski komunistički diktator, ostavivši sina za svog nasljednika Sjevernoj Koreji, a ovaj opet, svome sinu obezbijedio nasljeđe. Ako je to mogao uraditi Kim Il Sung, može to uraditi i naš Veliki Vođa Đukanović, i to će narod prihvatiti, i dočekati sa oduševljenjem! Neka se slobodno ori i kliče širom Crne Gore: dolje Istina, Ljubav i Pravda, dolje Crna Gora, neka nas vječno vodi Milo Đukanović kroz mafijašku stvarnost i naš san! Al Kapone, sveče naš", poručio je Perović.

Bonus video: