Pešić: Samo je jedan Milo Đukanović. Niko kao on nikada više neće biti rođen

"Ja sam ponosan i počastvovan što sam dio organizacije koja je bila sposobna da prođe kroz sva turbulentna vremena i ostane na vlasti toliko dugo"
173 pregleda 255 komentar(a)
Milo Đukanović, Nikola Pešić, Foto: Facebook.com
Milo Đukanović, Nikola Pešić, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 05.04.2016. 16:52h

"Samo je jedan Milo Đukanović. Niko kao on nikada više neće biti rođen", rekao je predsjednik Savjeta mladih DPS-a Nikola Pešić za evropski portal Cafebabel.

On je kazao da želi da ima uspješnu političku karijeru, ali da je svjestan činjenice da je teško dostići uspjehe njegovog idola.

Znaš dae kvalitet o čoeka kaje ka mali šćeo da bude političar... i to kakvi političar!

Posted by Stari Liberal on Saturday, March 26, 2016

Na pitanje da li bi u budućnosti više želio da bude dio zakonodavne ili izvršne vlasti, kaže da sebe vidi u izvršnoj vlasti.

"Spreman sam raditi bilo gdje - gdje sam potreban mojoj Partiji i gdje Partija procjenjuje da mogu dati svoj najveći doprinos", rekao je Pešić.

Kako je saopšteno iz DPS-a, Pešić ne vidi ništa kontroverzno u činjenici da je u Crnoj Gori ista vlast 25 godina.

"Ja sam ponosan i počastvovan što sam dio organizacije koja je bila sposobna da prođe kroz sva turbulentna vremena i ostane na vlasti toliko dugo", rekao je Pešić

Kako je saopšteno, Savjet mladih DPS-a broji oko 15.000 članova.

Cafebabel je evropski portal za mlade, a koji su finansirali Cafebabel Berlin i Allianz Kulturstiftung.

U okviru multimedijalnog projekta koji je sproveo portal Cafebabel objavljena je online knjiga Balkans & Beyond. Među 76 strana koje govore o aktuelnim društvenim, političkim i kulturnim procesima na Balkanu, na 43. strani našla se i izjava Pešića.

Bonus video: