Pljevaljski SDP odredio pregovarački tim

Na sjednici OOSDP Pljevlja određen je pregovarački tim, a u narednih nekoliko dana biće izrađena platforma i principi za buduće pregovore.
10 komentar(a)
Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
Ažurirano: 13.06.2014. 20:29h

Opštinski odbor Socijaldemokratske partije Pljevalja održao je devetu sjednicu na kojoj je izabran pregovarački tim za buduće koalicione pregovore u Pljevljima.

Šef pregovaračkog time je Dr Kenan Hrapović dok su članovi pregovaračkog tima Dr.Belma Hadžiosmanović, Munir Redžović i Sabahudin Delić.

"Platformu za pregovore i principe u narednih nekoliko dana treba da izradi Predsjedništvo opštinskog odbora.Opšte polazne osnove za izradu platforme činiće programska opredeljenja SDP-a Crne Gore i to: poštovanje ustava i državnosti Crne Gore, vladavina prava i borba protiv korupcije i Evro-atlanske integracije.Poseban akcenat kod izrade platforme biće dat na lokalne probleme i pitanja koja su bila prezentirana građanima Pljevalja tokom izborne kampanje u obliku izbornog programa SDP-a Pljevalja.

Na sjednici je konstanovano da izborni rezultat nije na nivou očekivanog, ali s obzirom na sva dešavanja tokom izbornog dana zadovoljni smo pozicijom koju smo izborili i ovu priliku koristimo da zahvalimo svakom od 877 glasača", zaključuje se u saopštenju ove partije.

Bonus video: