Popović – Moškov predsjednica kotorskog odbora GP URA

Popović – Moškov je istakla da joj predstavlja veliku čast što se nalazi "u društvu nesebičnih ljudi, koji svojim konkretnim i predanim radom pomjeraju granice i doprinose nužnim promjenama u društvu"
94 pregleda 2 komentar(a)
URA Kotor konvencija, Foto: Građanski pokret URA
URA Kotor konvencija, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 04.06.2017. 15:54h

Potpredsjednica Opštine Kotor Ljiljana Popović – Moškov izabrana je za predsjednicu kotorsko rukovodstvo Građanskog pokreta URA.

Za potpredsjednike tog odbora izabrani su Janko Milutin i Mladen Živković.

Za članove kotorskog odbora izabrani su Adela Barba, Predrag Janković, Milan Đaković, Jelena Vukasović, Sandra Marković, Labud Mihović, Aleksandar Mistović, Kristijan Đuranović, Nikša Ševaljević, Smiljka Grgurević i Nebojša Ševaljević.

Drugoj izbornoj konvenciji, kako je saopšteno iz URA, prisustvovali su i predstavnici opozicionih političkih partija u tom gradu - Demokrate, PzP, Nova, DSS, LP, SNP i DNP.

Predstavnik Demokrata Dragan Šepelj i predstavnica SDP-a Bruna Lončarević su, u svom obraćanju delegatima, istakli "odličnu saradnju sa rukovodstvom Građanskog pokreta URA“, te ukazali na zajedničke vrijednosti i ciljeve koje te partije baštine i poželjeli srećan rad lokalne konvencije".

Konvenciji Kotorskog odbora je, zajedno sa užim rukovodstvom partije, prisustvovao i predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović koji je pozvao sve delegate, članove i simpatizere da "istraju u odlučnoj borbi za suštinske promjene i demontiranje korumpiranog sistema. – koji je zarobio crnogorsko društvo u posljednih 27 godina".

Popović – Moškov je istakla da joj predstavlja veliku čast što se nalazi "u društvu nesebičnih ljudi, koji svojim konkretnim i predanim radom pomjeraju granice i doprinose nužnim promjenama u društvu".

"URA ne nastupa agresivno i kalkulantski, jer za nas – naši sugrađani nisu glasovi, već nosioci progresa i suvereniteta. Osnovna misija pokreta URA jeste oslobađanje građana svih manipulacija, predrasuda, demagogija, provokacija, ucjena i prljave propagande vladajućih elita. Naš ključni cilj će uvijek biti – slobodan i zadovoljan građanin, koji razmišlja isključivo svojom glavom i odluke donosi svojom voljom. Svjesni smo da smo izabrali teži put, ali ćemo na njemu istrajati. Poštujemo različitosti, pa baštinimo oštre, kritičke i argumentovane stavove, a nikada uvredljivu retoriku – koja gazi po čovjeku i njegovom integritetu", podsjetila je Moškov.

Bonus video: