Popović uz Bečića

118 pregleda 17 komentar(a)
Stefan Popović, Foto: Privatna arhiva
Stefan Popović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 06.04.2015. 12:27h

Bivši član Foruma mladih SDP Cetinje Stefan Popović, odlučio je da pristupi partiji u osnivanju Alekse Bečića.

"Kao član Socijaldemokratske partije jednostavno nijesam vidio svrhu svog daljeg angažmana. I uprkos mojim najboljim namjerama, bilo mi je apsolutno jasno da se politika SDP-a bazira na ličnim interesima privilegovanih pojedinaca i interesnih grupa, te nijesam vidio svrhu mog daljeg političkog djelovanja u Socijaldemokratskoj partiji Crne Gore", navodi se u saopštenju Popovića.

Dodaje da mu se politički koncept kojeg personifikuje i predvodi Aleksa Bečić čini "ne samo kao nov već i neophodan na političkoj sceni Crne Gore, kako zbog kadrosvke obnove, tako i zbog sveukupnih promjena u Crnoj Gori, na svim nivoima".

"U njemu sam prepoznao iskrene političke namjere, perspektivne političke ideje, savremen koncept političkog djelovanja, u kojima će akcent biti na mladim ljudima, potpomognute svježim kadrovima, ozbiljnim intelektualcima i izvanrednom programskom ponudom. Vrijeme je da raskrstimo sa prošlošću, sa podjelama, sa politikom koja nas je vukla unazad, sa ličnim interesima, partikularnim metodama, neregularnim izbornim procesima, istrošenim političarima.", navodi se između ostalog u saopštenju Popovića.

Bonus video: