Pozitivna: Pljevljaci, marginalzujte odgovorne za nezaposlenost i siromaštvo

Članovi Pozitivne će se, kako se navodi, posebno zalagati za zaštitu životne sredine koja je, kako su naveli, izuzetno ugrožena
5 komentar(a)
Pozitivna CG, Foto: PCG
Pozitivna CG, Foto: PCG
Ažurirano: 15.12.2013. 12:47h

Predstavnici Pozitivne Crne Gore u Pljevljima će, kroz svoj rad, u prvi plan staviti interese mještana tog grada i čvrsto i istrajno se boriti za bolji život svih građana, poručeno je iz te partije.

Pozitivna je, kako je saopšteno iz te stranke, otvorila novu kancelariju u Pljevljima i pozvala sve građane da u razgovorima sa predstavnicima i članovima te partije ukažu na svoje probleme, daju predloge i time omoguće, kako su naveli, što uspješniju saradnju sa novom strankom na političkoj sceni Crne Gore.

“Predstavnici Pozitivne u Pljevljima će kroz svoj rad u prvi plan staviti interese građana Pljevalja i čvrsto i istrajno se boriti za bolji život svih građana, poboljšanje životnog standarda, zapošljavanje ogromnog broja nezaposlenih u našoj opštini, a posebno mladih sugrađana”, kaže se u saopštenju.

Članovi Pozitivne će se, kako se navodi, posebno zalagati za zaštitu životne sredine koja je, kako su naveli, izuzetno ugrožena i svojim djelovanjem tražiti ispunjenje odavno datih obećanja republičke vlasti o regionalnom razvoju sjevera države, “koja nikako da se realizuju”.

“U sljedećoj godini građane Pljevalja očekuju lokalni izbori. Nadamo se da će na tim izborima građani znati da marginalizuju one partije koje su im davale lažna obećanja o boljem životu dok je evidentno da Pljevlja sve više propadaju, da je sve više nezaposlenih , siromašnih i bolesnih i da je prisutan sve veći trend iseljavanja građana a životna sredina sve zagađenija”, ukazali su iz Pozitivne.

Prema njihovim riječima, Pozitivna će u svojim aktivnostima , a posebno u okviru poslaničkog kluba u Skupštini tražiti za građane Pljevalja, kako su naveli, ostvarenje elementarnih ustavnih prava na vodu za piće i čist vazduh, toplifikaciju grada , izgradnju novog vodovoda kao i otvaranje novih proizvodnih pogona u cilju što većeg zapošljavanja i omogućavanja građanima da žive od svog rada.

“Pored nekih ranijih aktivnosti na pomoći građanima u stanju socijalne potrebe u sklopu svog rada kancalarija u Pljevljima trenutno prikuplja odjeću i obuću koju će distribuirati Crvenom krstu u toj opštini sa čijim predstavnicima od ranije ima dobru saradnju”, naveli su iz Pozitivne.

Pored toga, kako su dodali, sa predstavnicima medicinskog centra načelno je dogovorena i akcija dobrovoljnih davalaca krvi Pozitivne iz Pljevalja koja će se, kako su kazali, ostvariti u što skorijem periodu.

“Još jednom pozivamo sve građane na saradnju, a posebno se nadamo da će nam mladi sugrađani pomoći u aktivnostima na iznalaženju načina za što bolji život svih građana i uspješniji razvoj opštine pljevlja”, poručili su iz Pozitivne.

Kancelarija Pozitivne u Pljevljima nalazi se u ulici Boška Buhe u novoj zgradi pored fiskulturne sale gimnazije.

Bonus video: