Pozitivna u Ulcinju: Đukanović je zreo za penziju

"Samo nemojte glasati one koji su nam srušili "Galeb" i koji neće da nam kažu ko stoji iza prodaje Otranta" kazao je Abazović
0 komentar(a)
Pozitivna Crna Gora, tribina, Ulcinj, Foto: Samir Adrović
Pozitivna Crna Gora, tribina, Ulcinj, Foto: Samir Adrović
Ažurirano: 06.10.2012. 21:57h

Generalni sekretar Pozitivne Crne Gore Mladen Bojanić poručio je, na tribini u Ulcinu, lideru DPS Milu Đukanoviću da je krajnje neozbiljno da onaj ko je zreo za političku penziju, poziva nekog drugog da se povuče iz izborne utakmice.

"Još niko nije zaustavio vrijeme, pa to za rukom neće poći ni postojećoj vlasti" kazao je Bojanić u dupke punoj sali SO Ulcinj na promociji partije i izbornog programa.

"Umjesto što nama poručuju da odustanemo, bolje bi im bilo da shvate da su za penziju i da konačno odu u penziju jer su nezasluženo dugo na vlasti. Zajedno sa njima, u penziju će poći i organizovani kriminal i korupcija" poručio je Bojanić. Smjena vlasti, kako je naveo, mora se desiti kad tad ali, prema njegovim riječima, sada je pravi trenutak za to".

"Aktuelna garnitura nije u stanju da obezbijedi istinsku demokratizaciju društva a postojeća opozicija nije spremna niti spretna da ubijedi građane da je vlast nesposobna".

"Ne plašite se. Mi nijesmo ništa gori od drugih. Isti smo. Neka kosmpolitizam Ulcinja uđe u svaku kapiju i avliju Crne Gore"

"Mi politiku doživljavamo odgovrnim i ozbiljnim poslom dok se drugi šale kada je građanima najmanje do šale" kazao je Bojanić.

Potpredsjednik partije Azra Jasavić kazala je da Crnom Gorom ovih dana kruže lažni misionari i šire neistine o Pozitivnoj.

"Njihova enigma je kako smo i zašto postali. Odgovaram im da smo tu da bismo branili i odbranili ono što oni napadaju a to je sloboda izbora najboljih sinova i kćeri ove države da je zastupaju kako dolikuje" kazala je Jasavić dodavši da Pozitivnu zanimaju građani i prestanak podjela.

"Želimo i da zaustavimo dalje omalovažavanje građana Ulcinja. Znamo da Morsko dobro gazduje sa oko 13 odsto teritorije Ulcinja u svom posjedu i 0,5 odsto teritorije u Budvi. Ono što ne znamo je zašto sjedište tog preduzeća nije u Ulcinju a ne u Budvi" pitala je Jasavić. Poručila je da će Pozitivna vratiti pravdu u institucije sistema.

"Znamo da su se neki od vas žalili Strazburu zbog nepravedno oduzetih imanja i malsina. Obećavam da ćemo tu pravdu vratiti u institucije naše države" poručila je Jasavić.

"Samo nemojte glasati one koji su nam srušili "Galeb" i koji neće da nam kažu ko stoji iza prodaje Otranta"

Kao što je bilo i očekivano, politkolog Dritan Abazović dočekan je ovacijama sugrađana.

"Glasajte kako hoćete ali nikad protiv svoje savjesti" poručio je Abazović u emotivnom govoru često prekidanim aplauzuima.

"Samo nemojte glasati one koji su nam srušili "Galeb" i koji neće da nam kažu ko stoji iza prodaje Otranta" kazao je Abazović.

Zbog Pozitivne, kako je naveo, znoje se oni koji se nikad nijesu znojili.

"Ne plašite se. Mi nijesmo ništa gori od drugih. Isti smo. Neka kosmpolitizam Ulcinja uđe u svaku kapiju i avliju Crne Gore" poručio jue Abazaović.

Bonus video: