Prava Crna Gora: Hitno uhapsiti Stijepovića i saslušati Đukanovića

Iz Prave Crne Gore ocjenjuju da se ova afera "po obimu, frapantnosti i beskrupuloznosti" ni najmanje ne razlikuje od čuvene afere ''Snimak''
10022 pregleda 18 komentar(a)
Funkcioneri Prave, Foto: Prava Crna Gora
Funkcioneri Prave, Foto: Prava Crna Gora

Prava Crna Gore traži od specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića da uhapsili bivšeg gradonačelnika Podgorice i visokog funkcionera DPS-a Slavoljuba Stijepovića. Iz ove partije smatraju i da treba saslušati predsjednika Crne Gore i DPS-a, Mila Đukanovića.

"Šokirani kao i, vjerujemo, cjelokupna crnogorska javnost nakon gledanja snimka primopredaje skoro stotinu hiljada eura bivšem gradonačelniku Podgorice Slavoljubu Stijepoviću od strane biznismena Duška Kneževića, najoštrije zahtijevamo od SDT-a Milivoja Katnića da se pod hitno umiješa u svoj posao, te uhapsi visokog funkcionera DPS-a, Slavoljuba Stijepovića zbog već viđenih, odnosno apriorno dokazanih prekršajnih, ali i krivičnih djela, i time, sasvim izvjesno, spriječi njegovo bjekstvo iz Crne Gore", navode iz Prave.

Dodaju da ukoliko SDT odbije da se umiješa u ovaj slučaj Prava Crna Gora najavljuje da će započeti mirne proteste ispred zgrade Tužilaštva.

"Ako pravosudne institucije neće da procesuiraju aktere ove skandalozne afere, procesuiraće ih slobodni građani mirnim i demokratskim protestima", navode iz Prave Crne Gore

Iz te partije ocjenjuju da se ova afera "po obimu, frapantnosti i beskrupuloznosti" ni najmanje ne razlikuje od čuvene afere ''Snimak''.

"Po ko zna koji put je ogolila prirodu ove vlasti, ali i još gore: ogolila činjenicu da je opozicija gotovo uvijek deset koraka iza vlasti, kojoj ni najmanje nije teško dobijati izbore kada barata sa takvim količinama finansijskih sredstava", zaključuju.

Bonus video: