Predsjedništvo DPS: Pobjede u četiri opštine potrvda superiornosti naše politike - Vijesti.me
"DOBAR ZAMAJAC ZA BUDUĆE IZBORE"

Predsjedništvo DPS: Pobjede u četiri opštine potrvda superiornosti naše politike

Oni smatraju da će pobjede koje su ostvarene na Cetinju, u Mojkovcu, Petnjici i u Tuzima biće snažan zamajac svim partijskim strukturama DPS-a uoči već zakazanih lokalnih izbora u Ulcinju 4. februara 2018. godine, onih koji će biti održani u Beranama, ali i predsjedničkih i lokalnih izbora u ostalim opštinama koji će biti održani tokom proljeća naredne godine

DPS logo
DPS logo (Foto: DPS)

Predsjedništvo Demokratske partije socijalista Crne Gore je na večerašnjoj sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović, izrazilo zadovoljstvo "ubjedljivim pobjedama koje je partija ostvarila na proteklim lokalnim izborima na Cetinju, u Mojkovcu, Petnjici i Tuzima, saopšteno je iz te partije. 

"S obzirom na to da je DPS potvrdila političku nadmoć nad konkurencijom u sve četiri sredine koje imaju svoje specifičnosti, rezultat proteklih izbora je pokazao i superiornost temeljnih vrijednosti naše politike, prije svega opredijeljenost za građansko, multietničko, multikonfesionalno i multikulturno društvo u Crnoj Gori", kazali su u DPS-u. 

Oni smatraju da će pobjede koje su ostvarene na Cetinju, u Mojkovcu, Petnjici i u Tuzima biće snažan zamajac svim partijskim strukturama DPS-a uoči već zakazanih lokalnih izbora u Ulcinju 4. februara 2018. godine, onih koji će biti održani u Beranama, ali i predsjedničkih i lokalnih izbora u ostalim opštinama koji će biti održani tokom proljeća naredne godine.

Predsjedništvo DPS je razmatralo i kontinuirane političke aktivnosti koje se odvijaju u partijskoj infrastrukturi u čitavoj Crnoj Gori, u susret izborima za predsjednika države naredne godine. 

Takođe, na večerašnjoj sjednici Predsjedništva DPS razmatrane su i procedure i aktivnosti uoči opštinskih izbornih konferencija u opštinskim odborima DPS u Budvi i Herceg Novom.