Pristalice Fronta na video bimu prate raspravu o povjerenju Vladi

Kako javlja reporter "Vijesti" ministar poljoprivrede Petar Ivanović, kulture Pavle Goranović, nauke Sanja Vlahović i ministar za ljudska i manjinska prava Suad Numanović su izviždani dok su ulazili u zgradu Skupštine
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.01.2016. 13:22h

Pristalice Demokratskog fronta blokirale su Bulevar svetog Petra Cetinjskog ispred Skupštine Crne Gore, gdje se raspravlja o povjerenju Vladi.

Prema procjeni novinara ispred Skupštine je stotinjak građana.

Oni na video-bimu prate nastavak raspravu o povjerenju Vladi.

Funkcioneri Demokratskog fronta Slaven Radunović i Predrag Bulatović su ubijedili okupljene da propuste automobile kojima su na kratko blokirali put.

Okupljeni su aplauzom ispratili ulazak u Skupštinu Crne Gore poslanika Socijaldemokratske partije (SDP) Džavida Šabovića i nezavinsnog poslanika Dritana Abazovića, lidera Demosa Miodraga Lekića.

Kako javlja reporter "Vijesti" ministar poljoprivrede Petar Ivanović, kulture Pavle Goranović, nauke Sanja Vlahović i ministar za ljudska i manjinska prava Suad Numanović su izviždani dok su ulazili u zgradu Skupštine.

Policija je dio bulevara od Pošte do mosta Blaža Jovanovića zatvorila za saobraćaj.

Pristalice Demokratskog fronta su i juče bile okupljene ispred Skupštine, gdje su putem video bima pratili raspravu o povjerenju Vladi.

Oni su juče uoči početka vanredne sjednice blokirali bulevar Svetog Petra Cetinjskog koji je za saobraćaj bio zatvoren sve do kraja sjednice.

Galerija

Bonus video: