Protest DF-a u Herceg Novom: Zakupljenja Dvorana "Park"

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Herceg Novi ocijenio je, da je „mirnim protestom" Demokratskog fronta i „ostalih" u Podgorici dio crnogorske opozicije pokušao još jedanput da uzdrma temelje crnogorske državnosti maskirajući svoju namjeru u oblandu njihovog doživljaja demokratskih prava” i da su u tome učestvovale i određene političke strukture u Herceg Novom
265 pregleda 14 komentar(a)
Ažurirano: 29.10.2015. 14:45h

Iz Opštinskih odbora Nove, PZP-a, SNP-a i odbornici Mirko Mustur i Obrad Gojković saopštili su da u subotu u 18 sati u Dvorani Park organizuju javni skup pod nazivom „Sloboda ili ništa", čime će se, kako kažu, nastaviti protesti građana Crne Gore.

“Pozivamo sve građane Herceg Novog –grada koji trpi posljedice politike vladajućeg režima u Crnoj Gori, od političke korupcije, privatizacija, uništenja svih privrednih resursa grada, da u subotu dođu i dignu svoj glas , i time daju doprinos smjeni vladajućeg režima u Crnoj Gori i lokalne vlasti zasnovanoj na izbornoj prevari u Herceg Novom”, poručili su organizatori.

Skupu će prisustvovati čelnici DF Andrija Mandić Nebojša Medojveić i Milan Knežević.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Herceg Novi ocijenio je, da je „mirnim protestom" Demokratskog fronta i „ostalih" u Podgorici dio crnogorske opozicije pokušao još jedanput da uzdrma temelje crnogorske državnosti maskirajući svoju namjeru u oblandu njihovog doživljaja demokratskih prava” i da su u tome učestvovale i određene političke strukture u Herceg Novom.

Iz DPS poručuju da organizatore “još jedanput ih dobronamjerno opominju, kao sugrađane i kolege, da ovo nije grad koji prihvata bilo koju vrstu radikalizma, te da ne pokušavaju da lošu energiju sa subotnjih protesta iz Podgorice prenesu na ulice našeg Novog” .

Iz JU Herceg Fest koji upravlja Dvoranom Park je saopšteno da je lokalna vlast dala dozvolu DF-u da zakupi dvoranu za održavanje skupa. Podsjećamo da Policija odobrenja za organizovanje skupova donosi samo ako se oni održavaju na otvorenom.

Galerija

Bonus video: