Prva banka tvrdi da nije iznajmila prostor Skupštini

U svakom slučaju, niti je u pitanju Prva banka Crne Gore, niti Aco Đukanović
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.11.2012. 11:13h

Povodom teksta „Tijesno kod Đukanovića“, koji je 2. novembra objavljen u „Vijestima“, reagovala je direktorica korporativnih komunikacija Prve banke Jelena Pavićević.

Reagovanje Prve banke prenosimo u cjelosti:

''Tekst 'Tijesno kod Đukanovića' odnosi se na informaciju o raspisivanju tendera Skupštine Crne Gore za zakup poslovnog prostora, za potrebe skupštinskih odbora, a prati ga fotografija filijale Prve banke Crne Gore u Ulici Vuka Karadžića, koja nema nikakve veze sa zakupom prostorija od strane Skupštine Crne Gore, niti je njen najveći akcionar vlasnik objekta koji zakupljuje i koristi Skupština.

S obzirom na to da se radi o javnim podacima, koje je moguće provjeriti kroz više zvaničnih sajtova ili direktnim uvidom u dokumentaciju nadležnih organa, nije teško ustanoviti ko je vlasnik prostora koji se pominju u tekstu, tj. sa kim je Skupština potpisala ugovor o zakupu ovih prostora. U svakom slučaju, niti je u pitanju Prva banka Crne Gore, niti Aco Đukanović. Kako su se ovakvi tekstovi pojavljivali i ranije, a niko ispred Skupštine nije demantovao ove dezinformacije i saopštio ko je vlasnik prostora i potpisnik ovog ugovora, pojašnjavamo da ovakvi tekstovi uzrokuju i materijalnu i nematerijalnu štetu Prvoj banci Crne Gore.“

Bonus video: