Radulović: Talas Socijaldemokratije preplavio Danilovgrad

Nosilac liste SD u Danilovgradu kazao je kako vjeruje da će građani povjeriti svoj glas ljudima koji imaju kapaciteta da realizuju najbolji izborni program u čijem kreiranju su i sami učestvovali
142 pregleda 4 komentar(a)
SD Danilovgrad, Foto: Socijaldemokrate
SD Danilovgrad, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 19.05.2018. 19:30h

Socijaldemokrate Danilovgrada su danas predstavile izborni program i u direktnoj komunikaciji sa građanima saznali koji su to najzačajniji izazovi sa kojima se oni svakodnevno suočavaju i na koji način će mjere iz našeg programa moći da doprinesu njihovom rješavanju, saopšteno je iz te partije.

"Uvjereni smo u to da ćemo na ovim izborima postići značajan rast, jer se talas istinske socijaldemokratije nezaustavljivo širi Danilovgradom, a naš program nailazi na jako pozitivne reakcije građana. Sve informacije sa terena kojima trenutno raspolažemo ukazuju na to da će Socijaldemokrate biti okosnica buduće lokalne vlasti u Danilovgradu. Vjerujemo da će građani na predstojećim lokalnim izborima prepoznajući kvalitet glasati za broj 2 i na taj način povjeriti svoj glas ljudima koji imaju kapaciteta da realizuju najbolji izborni program u čijem kreiranju su i sami učestvovali", kazao je Radovan Radulović, nosilac liste „Socijaldemokrate - Ivan Brajović - Dosljedno za Danilovgrad“.

Bonus video: