Radulović upao u "Vijesti", prijetio i vrijeđao

On je više puta uz psovke ponovio da “imate sreće što nijesam ponio pištolj, jer bih vas pobio”, pominjući konkretna imena
592 pregleda 304 komentar(a)
Branko Radulović, Foto: Filip Roganović
Branko Radulović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 10.12.2015. 06:19h

Potpredsjednik Skupštine i funkcioner Demokratskog fronta Branko Radulović juče je u prostorijama “Vijesti” prijetio i vrijeđao direktora tog medija Željka Ivanovića, urednika političke redakcije lista Vladana Žugića, kolumnistu Brana Mandića i zamjenika glavnog urednika TV Vijesti Petra Komnenića.

Radulović je u prijepodnevnim satima iskoristio priliku da nenajavljeno dođe u prostorije “Vijesti” i pitao nekoliko puta povišenim tonom gdje je Ivanović, iako je na ulazu obaviješten da on nije na poslu.

Radulović je u prostorijama administracije kompanije vičući tvrdio da ga je u jučerašnjoj kolumni Ivanović nazvao “konjem”, iako to nije tačno.

Kako su to zaposleni ravnodušno posmatrali, Radulović je sve više povisivao ton, kritikujući uređivačku politiku "Vijesti" i TV Vijesti.

On je više puta uz psovke ponovio da “imate sreće što nijesam ponio pištolj, jer bih vas pobio”, pominjući konkretna imena.

Nakon što je počeo da vrijeđa i psuje, dvojica kolega iz tehnike “TV Vijesti” su prišli Raduloviću i pristojno ga upozorili da ne može da se tako ponaša. Radulović je, bez vrijeđanja i prijetnji, bio primoran da napusti prostorije “Vijesti”.

"Očekujem da se g. Radulović, koji za sebe kaže da je među 100 najpametnijih na svijetu, izvini za, blago rečeno, neprimjereno ponašanje i iživljavanje nad službenicima Daily Pressa i TV Vijesti, te za prijetnje koje je uputio. Ako to ne uradi, jer svako može da pogriješi, biće jasno da se položaj crnogorskih novinara i medija ne bi puno promijenio ako bi Radulović nekada došao na vlast. Očekujem da parlament, DF i PzP zauzmu stav o jučerašnjem ponašanju Radulovića", rekao je glavni i odgovorni urednik "Vijesti" Mihailo Jovović.

Bonus video: