Raičević: Vratimo Podgorici stari sjaj

"Shvatila sam da svi zapravo želimo samo jedno – da živimo u boljem, uređenijem, zelenijem i tolerantnijem gradu, gradu koji će ličiti na evropske prijestonice, a ne na balkansku kasabu. Samo je društvo slobodnih pojedinaca dostajan okvir za život nas i naših potomaka"
265 pregleda 34 komentar(a)
Ljiljana Raičević, Foto: Građanski savez za promjene Podgorica
Ljiljana Raičević, Foto: Građanski savez za promjene Podgorica
Ažurirano: 08.05.2018. 08:14h

Moderan, aktuelan i nadasve građanski koncept djelovanja Građanskog saveza za promjene predstavlja jedinstvenu šansu da Podgorica povrati stari sjaj, kazala je Ljiljana Raičević, kandidatkinja za odbornicu Građanskog saveza za promjene.

"Uvjerena sam da će građani Podgorice prepoznati ovu šansu i glasom za naš Savez pokrenuti promjene koje će omogućiti da svaki građanin postane istinski slobodan pojedinac, kako bi već jednom počeli da živimo u otvorenom i pravednijem društvu“, naglasila je Raičevićeva.

Dodaje da Podgorica konačno mora postati mjesto za ugodan život svih građana, a ne privilegovanih pojedinaca.

Ističe da je Građanski savez za promjene "fenomenalna stvar koja se desila našem gradu".

"Tu sam pronašla staro društvo, ali i mlade, pametne, ambiciozne i slobodne ljude, tako da se izvanredno osjećam u njihovom društvu“, kaže Raičevićeva, koja je bila odbornica Liberalnog saveza Crne Gore (LSCG) u Skupštini Glavnog grada.

"Shvatila sam da svi zapravo želimo samo jedno – da živimo u boljem, uređenijem, zelenijem i tolerantnijem gradu, gradu koji će ličiti na evropske prijestonice, a ne na balkansku kasabu. Samo je društvo slobodnih pojedinaca dostajan okvir za život nas i naših potomaka. U ovakvoj Podgorici i Crnoj Gori slobode nema, postoje samo interesi otuđene elite. „Zato pozivam sve Podgoričane i Titograđane da podrže Građanski savez za promjene i otrgnu naš grad iz kandži zaostalosti, kriminala i neslobode!“, poručila je Raičević.

Bonus video: