Raško Konjević v.d. predsjednika podgoričkog SDP-a

Odbor je na sjednici jednoglasno uputio poziv svim članovima Socijaldemokratske partije na nivou Glavnog grada da ne budu predmet obmane i manipulacije koja dolazi od bivših članova partije da istupe iz SDP-a i time učestvuju u očuvanju ministarskih i direktorskih fotelja i odbrani tuđih interesa
0 komentar(a)
Raško Konjević, Foto: Vlada Crne Gore
Raško Konjević, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 02.07.2015. 18:37h

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević, izabran je za v.d. predsjednika Odobora Glavnog grada SDP Podgorica. Na istoj sjednici konstantovano je istupanje iz članstva Partije dosadašnjeg v.d. predsjednika Vujice Lazovića.

​Sjednici Odbora je prisustvovala većina članova OGG SDP i predsjednika Mjesnih odbora SDP Podgorica, kao i odbornici u GO Tuzi i predstavnici Odbora SDPa u Zeti.

Kako je saopšteno iz partije, Odbor je na sjednici jednoglasno uputio poziv svim članovima Socijaldemokratske partije na nivou Glavnog grada da ne budu predmet obmane i manipulacije koja dolazi od bivših članova partije da istupe iz SDP-a i time učestvuju u očuvanju ministarskih i direktorskih fotelja i odbrani tuđih interesa.

​Na sjednici je takođe poručeno članstvu da SDP nastavlja svoj posvećeni rad, kao i u proteklih 25 godina, sa ciljem daljeg jačanja Partije i principa koji čine SDP jedinom partijom na pravoj strani istorije četvrt vijeka.

​Svi prisutni članovi su jednoglasno poručili da su veoma ponosni što su ostali dosljedni svom političkom integritetu i uprkos svim manipulacijama prije i poslije VIII Kongresa SDP, navodi se u saopštenju.

​Odbor je odlučio da započne pripreme na održavanju Konvencije Odbora Glavnog grada u čijoj pripremi će se razgovarati sa preko 1.600 članova SDP-a u Glavnom gradu.

Bonus video: