Sastanak Markovića sa političkim i društvenim akterima ove sedmice? - Vijesti.me
IZ VLADE TVRDE DA JE VEĆINA POZITIVNO ODGOVORILA

Sastanak Markovića sa političkim i društvenim akterima ove sedmice?

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković uputio je 5. februara relevantnim političkim i društvenim činiocima pismo kojim ih poziva na dijalog o svim pitanjima "koja će pomoći da se prevaziđu podjele i iznađe zajednički imenitelj u interesu građana i naše evropske perspektive", saopšteno je iz Vlade

Marković
Marković (Foto: Boris Pejović)

Prvi sastanak premijera Duška Markovića sa političkim i društvenim akterima koje je pozvao na dijalog, trebalo bi da bude održan ove sedmice, potvrđeno je Radiju Crne Gore iz Vlade.

Iz Vlade su kazali da je na pozivno pismo premijera većina pozitivno odgovorila.

"Na pismo upućeno predstavnicima parlamentarnih opozicionih partija, nevladinim organizacijama koje se bave pitanjima evropskih integracija i izbornim procesom, predstavnicima akademske zajednice, kao i štampanim i elektronskim medijima, većina je pozitivno odgovorila, podržavajući Markovićev stav o potrebi dijaloga i postizanja kompromisa", saopšteno je iz Vlade, prenosi Portal RTCG.

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković uputio je 5. februara relevantnim političkim i društvenim činiocima pismo kojim ih poziva na dijalog o svim pitanjima "koja će pomoći da se prevaziđu podjele i iznađe zajednički imenitelj u interesu građana i naše evropske perspektive", saopšteno je iz Vlade.


Vidi sve komentare