SD Cetinje: Korektan razgovor sa opozicijom, nastavljamo konkretne razgovore sa DPS

112 pregleda 27 komentar(a)
Ivan Gazivoda, Foto: Socijaldemokrate
Ivan Gazivoda, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 15.12.2017. 21:16h

Pregovaracki tim Socijaldemokrata (SD) je večeras imao korektan razgovor sa predstavnicima opozicionih partija, koji su izložili svoje viđenje razvoja događaja oko formiranja buduće lokalne vlasti na Cetinju, saopšteno je večeras iz Pregovaračkog tima SD Cetinje.

"Tokom sastanka su predstavnici SD-a saopštili da će nakon završenih prvih načelnih razgovora sa obje strane, nastaviti konkretne razgovore sa predstavnicima DPS-a, partije koja ima najveći broj odborničkih mandata i koja je partner SD-a na državnom nivou, zasnovane na sadržaju programske Platforme koja je pripremljena i da će od rezultata tih razgovora zavisiti da li će na osnovu iste Platforme razgovori sa opozicijom biti nastavljeni. Odluku o tome sa kim će formirati vlast SD će donijeti vodeći računa prije svega o interesu građana Prijestonice, ali i Crne Gore u cjelini", navodi se u saopštenju.

Predstavnici Građanskog pokreta URA, Demokratske Crne Gore, Socijaldemokratske partije i Stare garde LSCG ponudili su večeras predstavnicima Socijaldemokrata da u najkraćem mogućem roku zajednički formiraju vlast na Cetinju navodeći da su Socijaldemokratama ponudili sve političke funkcije.

Bonus video: