SD: Delić zaboravio sa kim je u koaliciji u Kolašinu

"Zaboravlja Delić da je ostao i bez partije i bez članstva upravo zahvaljujući tome što smo mi u Socijaldemokratama Crne Gore Krivokapića i Delića uhvatili na djelu, kada su pokušali da "kolašinski scenario" presele prvo na Podgoricu, a nakon toga i na Crnu Goru"
111 pregleda 5 komentar(a)
Socijaldemokrate Crne Gore logo, SD logo, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemokrate Crne Gore logo, SD logo, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 11.04.2016. 18:40h

Socijaldemokrate Pljevlja odgovorile su predsjedniku Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije Pljevlja Sabahudinu Deliću koji je najavio da će ta stranka pokrenuti inicijativu da se ulica Kralja Petra I u centru grada ponovo zove ulica maršala Tita.

Delić je prozvao SD Pljevlja da su odustali od predizbornog obećanja da će vratiti nekadašnje ime glavnoj ulici...

"Delić ponovo nastavlja da uveseljava javnost licemjernim i kontradiktornim opservacijama o četnicima, ali je ovoga puta dodao i kralja Petra I, zbog kojeg je Crna Gora 1918. godine ostala bez svoje države. Zaboravni Delić je nekako ponovo "slučajno" smetnuo s uma da je njegova partija u čvrstom koalicionom zagrljaju u Kolašinu upravo sa najvećim obožavateljima i kralja Petra I i četnika. Zato je realno očekivati da se odbor njegove partije iz Kolašina, čim čuje "slobodarski eho" od zaboravnog Delića iz Pljevalja, ogradi od njegovih stavova i da nastavi dalju polemiku sa njim", navodi se u saopštenju SD Pljevlja.

Dodajuda je "pozorišna predstava stanke u nestajanju odlučila da svoja izvođenja prikaže i u ostalim lokalnim samoupravama u Crnoj Gori, bez obzira što je gledalaca sve manje i manje na njima".

"Zaboravlja Delić da je ostao i bez partije i bez članstva upravo zahvaljujući tome što smo mi u Socijaldemokratama Crne Gore Krivokapića i Delića uhvatili na djelu, kada su pokušali da "kolašinski scenario" presele prvo na Podgoricu, a nakon toga i na Crnu Goru. Baš zato su od njihove partije ostali samo tragovi", navodi se između ostalog u saopštenju SD Pljevlja.

Bonus video: