SD: Loš rad aktuelne vlasti razlog za smjenu predsjednika SO Budva

"Mi, Socijaldemokrate Budve, striktno smo orijentisani na pitanja koja se tiču poboljšanja uslova života našeg grada, te smo u tom smislu jasno istakli svoj stav: spremni smo da damo naš glas za smjenu predsjednika Skupštine, kao jednog od stubova sadašnje gradske vlasti, čijim radom zaista nismo zadovoljni, pod uslovom da svi ostali članovi budvanske opozicije i nezavisni odbornik podrže tu inicijativu, jer jedino u tom slučaju možemo imati potrebnu većinu"
189 pregleda 6 komentar(a)
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 30.11.2017. 10:54h

Budvanski odbor Spocijaldemokrata ponovio je svoj stav da su na nedavnoj sjednici Skupštine opštine bili spremni da daju glas za smjenu šefa parlamenta , čijim radom nijesu zadovoljni, pod uslovom da su svi ostali članovi budvanske opozicije i nezavisni odbornik podržali tu inicijativu.

„Povodom nedavne sjednice SO Budva, na kojoj je razmatrana inicijativa Crnogorske za smjenu predsjednika Skupštine, Đorđija Vujovića, želimo da ponovimo stav Socijaldemokrata, koji je naša odbornica Milena Raičković saopštila na pomenutoj sjednici. Mi, Socijaldemokrate Budve, striktno smo orijentisani na pitanja koja se tiču poboljšanja uslova života našeg grada, te smo u tom smislu jasno istakli svoj stav: spremni smo da damo naš glas za smjenu predsjednika Skupštine, kao jednog od stubova sadašnje gradske vlasti, čijim radom zaista nismo zadovoljni, pod uslovom da svi ostali članovi budvanske opozicije i nezavisni odbornik podrže tu inicijativu, jer jedino u tom slučaju možemo imati potrebnu većinu za smjenu aktuelnog predsjednika SO Budva. Nezadovoljstvo radom aktuelne vlasti jedini je motiv kojim bi se mi rukovodili prilikom glasanja o povjerenju predsjednika SO Budva i ništa više“, naveli su u bodvanskom odboru ove partije.

Smatraju da je dio inicijative o smjeni, koji se tiče polaganja vijenaca, degutantan i odbijaju da ga podrže.

„Smatramo da je to bolna tema za građane Budve, obzirom da su u pitanju naši preci, komšije i prijatelji. Žrtve ne poznaju ideologije i zaslužuju pijetet, bez razlike. Razlike, posebno one iz prošlosti, treba miriti i prevazilaziti, umjesto da ih produbljujemo. To je jedini način da ovaj grad i uopšte ovo društvo idu naprijed“, poručuju iz SD.

Bonus video: