SD: Rast podrške rezultat dosljedne i principijelne politike

"Kao i do sad, taj porast biće nam samo dodatan podstrek da u narednom periodu radimo još više, kako bismo opravdali podršku koju nam građani daju. Na to nas obavezuje i njihovo najveće povjerenje u segmente sistema kojima rukovode naši predstavnici", saopštili su iz SD-a
416 pregleda 8 komentar(a)
Socijaldemokrate
Socijaldemokrate

Konstantan trend rasta podrške koji partija bilježi od osnivanja do danas, koji je registrovan u svakom istraživanju javnog mnjenja, a potvrđen na svim izborima, predstavlja rezultat vođenja dosljedne i principijelne politike, saopštile su Socijaldemokrate Crne Gore (SD).

Iz te stranke je saopšteno da je na juče održanoj sjednici Predsjedništva razmotren plan aktivnosti za period do kraja tekuće godine, "a izraženo je i zadovoljstvo radom svih opštinskih odbora".

"Konstantan trend rasta podrške koji partija bilježi od osnivanja do danas, koji je registrovan u svakom istraživanju javnog mnjenja, a potvrđen na svim izborima, predstavlja rezultat rada naših funkcionera na državnom i lokalnom nivou, ispunjavanja programskih obećanja koja smo dali građanima, odnosno vođenja dosljedne i principijelne politike. Tome svjedoči i navedeno CEDEM-ovo istraživanje u kojem, za nepunih pola godine, naša partija bilježi porast podrške od preko 30%.

Kao i do sad, taj porast biće nam samo dodatan podstrek da u narednom periodu radimo još više, kako bismo opravdali podršku koju nam građani daju. Na to nas obavezuje i njihovo najveće povjerenje u segmente sistema kojima rukovode naši predstavnici", zaključuje se u saopštenju SD-a.

Bonus video: