SDP Bar: DPS da podnese krivične prijave protiv odgovornih u "Vodovodu"

"Nemojte imati milosti prema nikome. Dokaze na vidjelo, pa pravo kod Specijalnog tužioca. Da "slučajno" upravo vi nijeste pobrkali lončiće ili pogubili "dnevnike" o podmićivanju", navodi se u saopštenju SDP Bar
59 pregleda 3 komentar(a)
grad Bar, Foto: Anto Baković
grad Bar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 20.07.2017. 08:17h

Neka DPS podnese krivične prijave protiv odgovornih u "Vodovodu" Bar ukoliko su vršili kontrolu vode preko neovlašćenih firmi, saopšteno je danas iz barskog SDP.

"Očekujemo da vam na ovo odgovori sadašnji ili bivši direktor "Vodovoda" Bar. Politička "ljubav" ne bi smjela da ih spriječi u ovome", navodi se u saopštenju SDP Bar.

Oni su reagovali povodom saopštenja DPS Bar u kome se navodi da je SDP krivac što barska naselja nemaju vode.

"DPS Bar navodi da se "Vodovod" Bar bavio kontrolom higijenske ispravnosti vode preko neovlašćenih firmi; da se ne odričete postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, već da vršite prenamjenu prioriteta, te da je, kako tvrdite, SDP noć uoči parlamentarnih izbora 2016.godine podmićivao birače u Mrkojevićima i da još mislimo da je to tajna. Izvolite podnijeti krivične prijave protiv svih koji su po vama, navodno uoči parlamentarnih izbora 2016. godine, potkupljivali birače u Mrkojevićima. To je vaša "specijalnost". Nemojte imati milosti prema nikome. Dokaze na vidjelo, pa pravo kod Specijalnog tužioca. Da "slučajno" upravo vi nijeste pobrkali lončiće ili pogubili "dnevnike" o podmićivanju", navodi se u saopštenju SDP Bar.

U saopštenju barskog SDP se dodaje da u vezi "prenamjene prioriteta" i "preusmjeravanju sredstava" sa postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda na Volujici, ljudski priznati da je DPS nevoljno došla na stav SDP i opozicije u lokalnom parlamentu.

"Uostalom, kao i za neuspjeli pokušaj privatizacije a.d.Luka Bar. Ne mislite valjda da će vam zbog doga pasti kruna s glave. Tako to biva kad razmišljate „svojom“ a ne tuđom glavom. Duboko smo uvjereni da to može biti "nada" i za DPS i za Crnu Goru. Nemojte kvariti taj "utisak".Svaku dalju "prepisku" sa vama na ovu temu smatramo neukusnom. Izvolite, kao vlast raditi svoj posao za koji ste plaćeni. Svakako, narod će to znati cijeniti, kad dođe vakat", zaključuje se u saopštenju SDP Bar.

Bonus video: