SDP: Čega se pametan stidi, time se Brajović i družina ponose

"Naravno, lagali su kad su poručivali kako svojim koalicionim partnerima iz DPS-a, i cijeloj javnosti, da će ministri SD napustiti Vladu u slučaju da se pokuša razmatrati odluka o privatizaciji ili davanju aerodroma u zakup"
4678 pregleda 10 komentar(a)
SDP, Foto: SDP
SDP, Foto: SDP

Partija kolekcionara afera Ivana Brajovića se hvali kako su prije par mjeseci imali navodno namjeru da uvrste u dnevni red Skupštine raspravu o očuvanju Aerodroma, ali i dodaju da im nijesu dali koalicioni partneri iz Demokratske partije socijalista (DPS), saopšteno je danas iz Socijsldemokratske partije (SDP).

Oni su reagovali na saopštenje Socijaldemokrata u kome se između ostalog navodi da SDP nastavlja sa obmanjivanjem.

"I, eto, koliko su važni u toj vlasti , imaju predsjednika Skupštine koji se ne pita ni o dnevnom redu doma kojem, navodno, predsjedava. Toliko, koliko ih cijene. I oni, umjesto da se zbog toga stide, potrčali da se podiče kako su htjeli, ali ih niko ništa ne pita. Mi dodajemo, a i kako bi kad su takvi kakvi su. Nego, narod je davno rekao , a mi ćemo malo preformulisati– čega se pametan stidi, time se Brajović i družina ponose", istakli su iz SDP.

Iz te partije su upitaIi kako od takvih očekivati da napuste, kako su obećali, vlast kada se ne pitaju ni o dnevnom redu u svojoj kući?

"Naravno, lagali su kad su poručivali "kako svojim koalicionim partnerima iz DPS-a, i cijeloj javnosti, da će ministri SD napustiti Vladu u slučaju da se pokuša razmatrati odluka o privatizaciji ili davanju aerodroma u zakup". Odluka o otuđenju Aerodroma ne samo da se razmatrala, nego je čitav posao gotovo priveden kraju, a ministri iz Brajovićeve partije nikad čvršće vezani za fotelju. To je naravno suština, a javnosti se moraju još jednom na djelu pokazati prevaranti. I za Limenka predsjednika jedna poruka. Nemojte trošiti ovog Zirojevića, nije vam on rivolving kartica. Iako jeste bez pokrića. Takoreći storniranim", kazali su iz SDP.

Bonus video: