SDP Cetinjanima obećava vodu 24 sata dnevno ako osvoji vlast

Na listi predizbornih obećanja, na samom vrhu, nalazi se otvaranje novih radnih mjesta i stimulisanje domaćih i starnih investitora da ulažu u Cetinje
70 pregleda 60 komentar(a)
Ažurirano: 14.09.2013. 19:09h

Osnovni cilj Socijaldemokratske partije (SDP) na izborima na Cetinju je promjena aktuelne vlasti i konstituisanje kvalitetne i građanima okrenute lokalne samouprave, poručuju iz te stranke, koja je danas i zvanično započela kampanju za izbore u tom gradu, samo dan nakon što ih je predsjednik Filip Vujanović i zvanično raspisao za 16. novembar.

Rukovodstvo partije je sa članovima Foruma mladih SDP i simpatizerima na dvije lokacije u gradu nekoliko sati dijeliio propagandni materijal. U brošurama koje su građani dobili, osim što su na fotografijama mogli da vide neka za Cetinje “poznata lica”, mogli su da pročitaju i spisak aktivnosti koje je ta partija najavila da će uraditi, ako osvoji vlast.

Na listi predizbornih obećanja, na samom vrhu, nalazi se otvaranje novih radnih mjesta i stimulisanje domaćih i starnih investitora da ulažu u Cetinje.

"Riješićemo problem vodosnabdijevanja i obezbijediti vodu 24 sata, Cetinje će dobiti autobusku stanicu, zatvorićemo i sanirati deponiju na Zagrablju, sanirati ponor, sanirati i izgraditi nove saobraćajnice, posvetiti se razvoju sela, izgraditi nove sportske terene, ulagati u cetinjski sport, stvorićemo uslove da turisti dolaze i duže ostaju na Cetinju, stvaraćemo uslove za stambeno zbrinjavanje građana…", samo su neka od obećanja SDP građanima Cetinja, ukoliko im povjere vlast u tom gradu.

Uz parolu “Vazda za Cetinje”, iz OO SDP poručuju da žele “da naprave Cetinje koje se razvija, koje ide naprijed, sa perspektivom za nađu đecu i sve naše sugrađane”.

"Sigurno da je potrebno mnogo znanja, rada i upornosti da bismo uspjeli da pravilno koristeći lokalne resurse popravimo postojeće stanje i razvijemo bolju budućnost našeg grada i svih građana. Upravo svjesni svih izazova koji se nalaze pred Cetinjem i budućom lokalnom upravom, na predstojeće izbore izlazimo samostalno sa jasnim opredjeljenjem da preuzmemo odgovornost za budući razvoj Prijestonice", poručuju iz SDP-a.

U toj stranci su sigurni da će im njihov izborni razultat garantovati dominantnu ulogu u konstituisanju I funkcionisanju loklane vlasti, zbog čega su, kako ističu, spremni da razgovaraju sa svim politčkim subjektima kojima je interes Cetinja na prvom mjestu.

Bonus video: