SDP Cetinje: Simović vidio i Depardijea kako se vozi žičarom

"Nijeste vi, mr Milutine, krivi što sanjate, a ni ovi oko vas što vas ne uštinuše da se probudite, ali bi valjalo da znate da dok taj vaš san traje Cetinje polako, ali sigurno nestaje"
59 pregleda 4 komentar(a)
Cetinje grad, Foto: Shutterstock
Cetinje grad, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 22.06.2017. 19:44h

"Simović mr Milutin dođe juče na Cetinje i prosvijetli nas saznanjem da se cetinjska ekonomija budi. Da nije ekspert za krompir, kao sadni materijal pomislili bi Cetinjani da je zaista u pravu, ali ovako je jasno da mr Milutin budan sanja", saopšteno je iz Opštinskog odbora SDP-a Cetinje povodom izjave potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede da se cetinjska ekonomija budi.

"Sanjajući budan, jer ga niko nije uštinuo da se probudi, mr Milutin viđe na Cetinju raskoš i luksuz, viđe nova radna mjesta, oduševljene radnike u Gornjem Obodu i Košuti, zadovoljne građane, viđe razvoj na svakom koraku. Đe je i sa kim bio, ne bi nas začudilo i da je sreo Marinu Abramovć kako u velelepnim prostorima Maccoc-a izvodi performans, Brosnana i Depardijea kako se voze žičarom, oduševljene turiste u pećini sa Filermosom ili pak Cetinjanina koji može da se istušira poslije ponoći", saopšteno je iz SDP-a.

Cetinjski SDP je začuđen kako Simović nije na cetinjskom stopu "sreo radnike koji mu oduševljeni aplaudiraju, jer odlaze da rade van Cetinja, Cetinjanke koje na štiklama mogu prošetati Njegoševom ili strane investitore koji vole čokoladu".

"Nijeste vi, mr Milutine, krivi što sanjate, a ni ovi oko vas što vas ne uštinuše da se probudite, ali bi valjalo da znate da dok taj vaš san traje Cetinje polako, ali sigurno nestaje. Neka vam kažu da danas imamo 10.000 stanovnika manje, nego 1991. godine, a đaka prvaka najmanje 5 puta manje, sve više socijale, sve manje radnika i sve više vaših virtuelnih obećanja. Probudite se više, ka’ Boga vas molimo", naveli su iz cetinjskog SDP-a.

Bonus video: