SDP Cetinje: Zakazuju novu sjednicu, a prethodna još nije završena

Odbornici SDP-a pozivaju predsjednicu Skupštine da otkaže sjutrašnju sjednicu
920 pregleda 2 komentar(a)
Detalj sa Cetinja, Foto: Shutterstock
Detalj sa Cetinja, Foto: Shutterstock

Vladajuća većina na Cetinju zakazivanjem 9. sjednice iako još uvijek nije završena 8. još jednom pokazuje da joj je jedini cilj čuvanje fotelja, ocjenjuju odbornici SDP Cetinje Nikola Đurašković, Vesna Tomanović i Jovan Vako Đurić.

"Da bi obezbijedili kvorum na Odboru za finansije bez kojeg vlast dolazi u pitanje ovaj interesni cirkus planira nasilno razrješenje jednog člana ovog odbora i imenovanje novog koji će biti poslušan. I tu nije kraj nezakonitostima jer ovu odluku koju će donijeti na 9. sjednici planiraju primijeniti u nastavku ranije prekinute 8. sjednice i tako usvojiti budzet grada i sačuvati vlast. Iako ih je njihov nekadašnji ideolog davno učio da je 2 veće od 1, a 1 manje od 2 izgleda da njegovi cetinjski učenici ne naučiše lekciju pa za njih 9. sjednica dolazi prije 8.", navode odbornici SDP-a.

Oni pozivaju predsjednicu Skupštine da otkaže sjutrašnju sjednicu.

"Da tako spriječi ovu nezakonitu igru, a odbornike DPS da odustanu od namjere za koju su do juče na skupštinskim kolegijumima tvrdili da je nezakonita", zaključuju Đurašković, Tomanović i Đurić.

Bonus video: