SDP: Krivokapić u Bijelom Polju nije komentarisao političke marginalce

"SDP razumije potrebu političkih marginalaca da pokušaju dobiti na značaju baveći se našom partijom, jer jedino tako i mogu dobiti koju crticu u crnogorskim medijima", navodi se u reagovanju
10 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Foto: Jadranka Ćetković
Ranko Krivokapić, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 22.11.2015. 15:04h

Predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić je na Konvenciji u Bijelom Polju govorio o važnim stvarima i procesima koji stoje pred Crnom Gorom i nije komentarisao političke marginalce, već samo određene pojave koje se svugdje u svijetu zovu političkom korupcijom, kazali su iz SDP-a.

Iz ove partije su reagovali na saopštenje partije pristalica Ivana Brajovića, koji su kazali da je "Krivokapić socijaldemokratsku ružu htio da zamijeni kokardom"

"SDP razumije potrebu političkih marginalaca da pokušaju dobiti na značaju baveći se našom partijom, jer jedino tako i mogu dobiti koju crticu u crnogorskim medijima. Bilo bi dobro da predstavnici ove nepostojeće grupacije bolje pročitaju svoja saopštenja, ako ih uopšte oni i pišu i ako im je uopšte dozvoljeno da daju neke korekcije.Tako bi se manje brukali, jer u to da je Ranko Krivokapić protiv Crne Gore ne vjeruju ni njihovi osnivači i vlasnici, ali zato sva Crna Gora zna da su oni politički sateliti osnovani i instruirani isključivo da bi blatili Krivokapića i SDP. Nikakvu drugu funkciju oni i nemaju, jer su im vlasnici veoma dobro odredili i mjeru i domete. Zato im obećavamo da ćemo se ubuduće dodatno potruditi da ih više ni u metaforma ne pominjemo" navodi se u reagovanju SDP-a.

Bonus video: