SDP: Nećemo dati Luku Kotor u ruke DPS-u

"Od kolega iz SNP-a i mi i cijela opozicija tražimo jedino da poptišu dokument da neće sa DPS-om praviti vlast, kao što su uradili svi opozicioni odbornici i što se nas tiče mogu, ukoliko žele, preuzeti odgovornost za rad Luke Kotor"
91 pregleda 6 komentar(a)
opozicija Kotor dokument, Foto: SDP Kotor
opozicija Kotor dokument, Foto: SDP Kotor
Ažurirano: 07.12.2016. 16:56h

Socijaldemokratska partija je ponovila da je spremna da bilo koju poziciju na kojoj su njeni članovi u Kotoru ustupi opozicionoj partiji, ali da ih nećemo ustupiti DPS-u.

Iz SDP-a su odgovorili predsjedniku kotorskog SNP-a Branku Ivanoviću koji je rekao da je SDP u tom gradu,umjesto ostavki poslao saopštenje, te da se od SDP očekuju konkretni potezi u vidu raskida saradnje sa DPS-om na opštinskom nivou.

"Ukoliko bismo uradili ono sto SNP traži, DPS bi preuzeo upravljanje Lukom Kotor, a za to nijesmo dobili mandat građana niti to može biti interes bilo koga iz opozicije. Od kolega iz SNP-a i mi i cijela opozicija tražimo jedino da poptišu dokument da neće sa DPS-om praviti vlast, kao što su uradili svi opozicioni odbornici i što se nas tiče mogu, ukoliko žele, preuzeti odgovornost za rad Luke Kotor", navodi se u saopštrenju SDP-a.

Ukoliko to ne žele da urade, kako ističu iz SDP-a "pošteno je da kažu da je za njih upitno razvlašćivanje DPS-a i da ne žele u tome učestovati".

"A ne da traže alibi u SDP-u ili bilo kojem drugom činiocu opozcije, jer cijelu situaciju dosta objašnjava i činjenica da je na jednom strani cijela opozicija, a na drugoj SNP", zaključuje se u saopštenju SDP-a.

Bonus video: