SDP Rožaje: Dok je direktor bio u DPS nije bilo problema

"Zbog očiglednog straha, krenuli su u kampanju plasirajući neistine o navodnim zloupotrebama u oblasti šumske privrede"
61 pregleda 14 komentar(a)
Opština Rožaje, Foto: Arhiva Vijesti
Opština Rožaje, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 11.04.2014. 11:40h

U DPS-u Rožaja su očigledno svjesni činjenice da na izborima 25. maja nemaju čemu dobrom da se nadaju i da će pretrpjeti ozbiljan poraz, saopšteno je iz Socijaldemokratske partije Rožaje.

U rožajskom DPS-u tvrde da raspolažu sa podacima koji nedvosmislenu upućuju na to da područna jedinica Uprave za šume Crne Gore tog grada besplatno dijeli pomoć u vidu drvne sortimente uz uslov da se podrži SDP.

"Zbog očiglednog straha, krenuli su u kampanju plasirajući neistine o navodnim zloupotrebama u oblasti šumske privrede. Zanimljivo je međutim, da je na čelu te uprave u Rožajama isti čovjek već petnaestak godina i dok je bio član DPS-a sve je bilo legalno i pošteno, sad kada je u SDP-u odjednom nastaju problemi.

Očigledno je da u Rožajama postoje hrabri građani koji neće da razmišljaju gradonačelnikovom nego svojom glavom, i zbog toga gradonačelnik i uska ekipa oko njega gube kompas. Na sreću i po SDP i po Rožaje u ovakve optužbe ne vjeruju ni njihovi kreatori, ali će zbog njih dobiti pravi odgovor za koji mjesec, jer im se sprema ubjedljiv poraz.

Ako gube imaju pravo i na ljutnju i na traženje alibija za poraz unaprijed, ali nemaju pravo da lažno optužuju u nepotpisanim saopštenjima", naveli su iz SDP-a.

Bonus video: