SDP se izvinjava DPS: Aluzije Šabovića su nedopustive

Komentarišući navodni rast podrške DPS-a u Podgorici koji je objavila Pobjeda, Šabović je kazao da je i nekadašnji predsjednik Rumunije Nikolae Čaušesku prije pada takođe imao veliku podršku
36 komentar(a)
Džavid Šabović, Foto: Arhiva Vijesti
Džavid Šabović, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 24.07.2015. 20:12h

Dio stavova koje je saopštio danas poslanik SDP-a Džavid Šabović ne predstavljaju stav Socijaldemokratske partije, saopšteno je iz ove partije.

"Smatramo potpuno neprimjerenim aluzije koje je Šabović upotrijebio u odnosu na kolege iz DPS-a i one su nedopustive u odnosu na bilo kojeg atkera crnogorske političke scene. Socijaldemokratska partija se izvinjava kolegama iz DPS-a", kazali su iz SDP.

Komentarišući navodni rast podrške DPS-a u Podgorici koji je objavila Pobjeda, Šabović je kazao da je i nekadašnji predsjednik Rumunije Nikolae Čaušesku prije pada takođe imao veliku podršku.

"Ne želeći da budem kao oni, pa da prognoziram onako kako meni odgovara, ipak ću sačekati izbore. Ovo nije prvi put da nas neko prerano otpisuje. Podsjetio bih vas da je Čaušesku mjesec dana prije pada imao punu salu pristalica na jednom skupu, gdje su mu svi aplaudirali i uzvikivali njegovo ime. Svaka sličnost nije slučajna, rekao bi pjesnik. Nadam se da će prvi naredni izbori ovom našem Čaušeskuu biti kraj. Ako ne budu kraj, onda će to biti kraj države“, rekao je Šabović za Portal Analitika.

Bonus video: