Sekulić Demokratama: Izmislili ste da sam bio član radne grupe, kao i nedostatak kvoruma - Vijesti.me
"DCG PRIZEMNIM UVREDAMA PRIKRIVA NERAD I NEZNANJE"

Sekulić Demokratama: Izmislili ste da sam bio član radne grupe, kao i nedostatak kvoruma

"Ne očekujem izvinjenje od kolega iz Demokratske Crne Gore za uvrede i neistine koje su saopštili, ali bi bilo primjereno da javnosti objasne kako to da još uvijek bojkotuju rad Skupštine Crne Gore", poručio je poslanika DPS-a

Sekulić
Sekulić

Kolege iz Demokrata su još jednom pokazale svu svoju neozbiljnost - umjesto da saopšte zbog čega su izbjegli  da danas razgovaraju o setu izbornih zakona, i zašto su izmišljali nepostojeće razloge, trazeći način da pobjegnu iz sale, oni pokušavaju da se opravdaju prizemnim uvredama, saopštio je u odgovoru Nikoli Rovčaninu iz Demokrata, poslanik DPS-a Predrag Sekulić.

"I naravno, neizostavnim manipulacijama. Najprije - Predrag Sekulić nije bio član radne grupe kojom je rukovodila Marta Šćepanović?! To ste izmislili, isto kao što ste izmislili  nedostatak kvoruma, da biste pobjegli iz sale", saopštio je Sekulić.

On je kazao da je radio u dvije radne podgrupe - za medijske zakone i zakon o finansiranju političkh partija.

"I obije radne grupe su uspješno završile svoj rad, uz učešće predstavnika akademske zajednice i nevladinog sektora, predlozima koji su na tragu onoga što su bile sugestije OEBS-a i Savjeta Evrope", dodao je Sekulić.

"Poznata je praksa Demokrata da u nedostatku argumenata, rade ono što najbolje znaju - da prizemnim uvredama prikriju svoj nerad i neznanje.  

Naravno, ne očekujem izvinjenje od kolega iz Demokratske Crne Gore za uvrede i neistine koje su saopštili, ali bi bilo primjereno da javnosti objasne kako to da još uvijek bojkotuju rad Skupštine Crne Gore, a učestvuju u radu radnog tijela koje je ta Skupština izabrala", zaključuje u svom odgovoru Sekulić.