Sekulić: Mnogo je da budem i direktor i ministar - Vijesti.me
MINISTAR SVESTRAN

Sekulić: Mnogo je da budem i direktor i ministar

Sekulić je Vijestima kazao da u DPS-u još nijesu razgovarali na temu da li će i dalje biti politički direktor te stranke

Novoizabrani ministar turizma i održivog razvoja Predrag Sekulić kazao je da buduće obaveze u Vladi teško može uskladiti sa funkcijom političkog direktora Demokratske partije socijalista i da će o njegovom eventualnom ostanku na tu partrijsku dužnost, nakon praznika, odlučiti Predsjedništvo stranke.

Navodeći da je prostor najveće bogatstvo Crne Gore, a turizam najznačajnija privredna grana, on je rekao da Vlada i građani s pravom očekuju puno od Ministarstva, kojim će rukovoditi u naredne dvije i po godine.

Već sam imao kontakte sa ljudima koji se neposredno bave turizmom. Htio sam da čujem šta oni imaju da poruče nama, da vidim šta oni očekuju od države, kako bi nam turizam bio uspješniji.


Sekulić je Vijestima kazao da u DPS-u još nijesu razgovarali na temu da li će i dalje biti politički direktor te stranke.

“Činjenica je da je resor u Vladi koji pokrivam veoma široko postavljen, da me očekuje puno posla i da bi bilo veoma teško uskladiti funkciju ministra sa poslom političkom direktora DPS-a”, naveo je on.

Sekulić očekuje da će se Predsjedništvo DPS-a, nakon praznika, izjasniti o tom pitanju.