Simpatizeri liste "Evropsko lice Podgorice" prošetali do spomenika na brdu Gorica

U šetnji su pored Bogojevića učestvovali lideri koalicije Evropsko lice Podgorice Krivokapić, Konjević, Pajović, Jasavić..
22 komentar(a)
Ažurirano: 09.05.2014. 19:20h

Nekoliko stotina građana, simpatizera koalicije Evropsko lice Podgorice, prošetalo je ulicama Glavnog grada do spomenika Partizanu – borcu na Gorici, gdje se kandidat za gradonačelnika Dragan Bogojević obratio sugrađanima.

Simpatizeri koalicije nosili su veliku sliku Ljuba Čupića, i transparent sa stihom iz čuvenog hita 70-tih godina prošlog vijeka “Računajte na nas” sa kojeg se takođe smješio lik čuvenog narodnog heroja, koji je strijeljan baš na Dan Evrope i Dan pobjede nad fašizmom, 9. maja 1942 godine.

Simbolika je više nego jasna...

"Josip Broz Tito je Čupića 1953. godine proglasio narodnim herojom, ali njega veličanstvenim čini osmjeh koji šalje poruku. Jer nije život isto što i polje proći, ima nešto više od toga – to je osmijeh Ljuba Čupića", kazao je na kraju Bogojević.

U šetnji su pored Bogojevića učestvovali lideri koalicije Evropsko lice Podgorice Ranko Krivokapić, Raško Konjević, Darko Pajović, Azra Jasavić...

Galerija

Bonus video: