Skupština za nova vozila daje 30.000, za zastave tri, a za cvijeće šest hiljada

Za hotelski smještaj je predviđeno 30 hiljada eura, dok će rashodi za gorivo iznositi 67 hiljade eura
0 komentar(a)
Skupština, zastave, Foto: Boris Pejović
Skupština, zastave, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 08.08.2017. 06:25h

Skupština Crne Gore će za kancelarijski i štampani materijal potrošiti 45.150 eura, dok je za nabavku zastava planirano tri hiljade eura, predviđeno je izmjenama Plana javnih nabavki Skupštine za 2017. godinu.

U odluci generalnog sekretara skupštine Aleksandra Jovićevića predviđeno je da parlament ove godine nabavi automobile u vrijednosti od 30.000 eura, dok će na kancelarijski namještaj biti potošeno 15 hiljada eura.

Skupština će, kako se navodi u izmjenama Plana, za cvjetne aranžmane izdvojiti šest hiljada eura, dok je za kupovinu dnevne i nedjeljne štampe predviđeno 20 hiljada eura. Za prehrambene proizvode i novogodišnje paketiće predviđeno je 5.000 eura, dok je za bezalkoholna pića, peciva i kolače kao i tropsko vođe namijenjeno šest hiljada eura.

Za hotelski smještaj je predviđeno 30 hiljada eura, dok će rashodi za gorivo iznositi 67 hiljade eura. Na avio-karte će biti potrošeno 150 hiljade eura, a hotelski smještaj u inostranstvu 41 hiljada. Na račune mobilnih telefona biće potrošeno 100 hiljada eura, a fiksnu telefoniju 17 hiljada. Za idejno rješenje uniformi u Skupštini biće isplaćeno četiri hiljade eura, dok je za usluge Parking servisa namijenjena 21 hiljada eura. Pranje automobila u skupštinskom voznom parku godišnje će iznositi četiri hiljade eura, dok će na zakup objekata biti izdovojeno osam hiljada eura. Usluge agencije za reprezentaciju, kako se naodi, biće plaćene 10 hiljada eura godišnje, dok je za zakup dodatnog poslovnog prostora planirano 32 hiljade eura.

Bonus video: