Slavoljub Stijepović dao "krajsler" bivšem savjetniku

Iz Glavnog grada je saopšteno da je za “krajsler” dva puta oglašavana prodaja i da u oba navrata nije bilo zainteresovanih kupaca
227 pregleda 14 komentar(a)
Krajsler, Opština Podgorica, Foto: Vladimir Otašević
Krajsler, Opština Podgorica, Foto: Vladimir Otašević
Ažurirano: 12.04.2016. 18:49h

Luksuzni automobil “krajsler 300 C”, koji je nekada koristio bivši gradonačelnik Miomir Mugoša, ustupljen je gradskom preduzeću “Deponija”.

To je “Vijestima” saopšteno iz službe za odnose sa javnošću Glavnog grada.

Novinari “Vijesti” vidjeli su juče za volanom tog vozila direktora “Deponije” Arsenija Boljevića, bivšeg savjetnika sadašnjeg gradonačelnika Slavoljuba Miga Stijepovića.

Iz Glavnog grada je saopšteno da je za “krajsler” dva puta oglašavana prodaja i da u oba navrata nije bilo zainteresovanih kupaca.

Pojasnili su da je “krajsler” dodijeljen opštinskom preduzeću “Deponija” na privremeno korišćenje.

U tenderima za prodaju ovog automobila, navedeno je da se “krajsler”, proizveden 2005, prodaje po cijeni od 9.020 eura.

Naznačeno je da je automobil benzinac, zapremine 3.500 kubika, i da je prešao 50.597 kilometara.

Stijepović je prije godinu dana oduzeo od Službe zaštite džip “rendž rover”, koji je 2011. kupljen preko lizinga kod “Hipo alpe adria” banke za oko 70.000 eura.

Glavni grad je potom raspisao tendere za prodaju džipa, po početnoj cijeni od 39.100 eura, i “krajslera”, ali zainteresovanih kupaca nije bilo.

Kako je ranije najavljeno, novac od prodaje dva vozila trebalo je da bude iskorišćen za realizaciju projekata za koje trenutno nema dovoljno novca u gradskom budžetu.

Bonus video: