Slobodan Radović Krušo predsjednik OO DPS Herceg Novi

"Članovi Opštinskog odbora izrazili su zadovoljstvo postignutim jedinstvom u izboru predsjednika OO, članova OO i IO DPS Herceg Novi, kao i uključivanjem mladih i žena"
232 pregleda 8 komentar(a)
Slobodan Radović Krušo, Foto: DPS Herceg Novi
Slobodan Radović Krušo, Foto: DPS Herceg Novi
Ažurirano: 29.01.2018. 20:37h

Slobodan Radović Krušo večeras je jednoglasno izabran za predsjednika Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Herceg Novi.

“Odluka je donijeta, nakon što je Predsjedništvo DPS na sjednici održanoj 24. januara dalo jednoglasnu podršku Radoviću koji je bio i jedini kandidat za predsjednika OO DPS Herceg Novi. Izabran je i novi Izvršni odbor koji čine: Slobodan Radović Krušo, Mlađen Bulajić, Gordana Rajević, Maja Bakrač, Ranko Konjević, Slavko Vavić, Nevena Keković, Svetozar Baković, Suzana Tomanović, Mitar Krivokapić, Vlado Kosić, Borivoj Vuković i Zoran Lučić. Pored izabranih članova, shodno Statutu DPS, u IO ušli su i članovi GO DPS Crne Gore iz Herceg Novog Zoran Kovačević, Petar Porobić i Stanko Zloković”, saopšteno je iz OO DPS Herceg Novi.

Sjednici Opštinskog odbora predsjedavao je koordinator ispred Predsjedništva DPS dr Petar Ivanović.

Članovi OO DPS Herceg Novi razmotrili su aktivnosti u periodu od nedavno održane izborne konferencije do večerašnje sjednice i, kako je saopšteno, “izrazili zadovoljstvo pokrenutim aktivnostima i inicijativama, i posebno činjenicom da se sve veći broj mladih ljudi obraća kancelariji OO DPS Herceg Novi sa zahtjevom za prijem u članstvo”.

Bonus video: