Smolović na čelu liste DPS i koalicionih partnera

DPS na izborima za odbornike u SO Bijelo Polje, koja ima 38 odbornika, nastupa u koaliciji sa četiri stranke - Bošnjačkom strankom, Socijaldemokratama, Liberalnom partijom i Bjelopoljskom partijom
335 pregleda 0 komentar(a)
DPS Bijelo Polje, Foto: DPS
DPS Bijelo Polje, Foto: DPS
Ažurirano: 01.05.2018. 19:38h

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Bijelo Polje danas je Opštinskoj izbornoj komisiji predao izbornu listu kandidata te partije i koalicionih partnera za odbornike u Skupštini opštine Bijelo Polje.

Na čelu liste “Za dobro građana Bijelog Polja - Pobjednička koalicija Milo Đukanović“ nalazi se mr Petar Smolović, aktuelni predsjednik Opštine Bijelo Polje.

DPS na predstojećim izborima za odbornike u SO Bijelo Polje, koja ima 38 odbornika, nastupa u koaliciji sa četiri stranke, Bošnjačkom strankom (BS), Socijaldemokratama (SD), Liberalnom partijom (LP) i Bjelopoljskom partijom.

Smolović je rekao da je sastavljen pobjednčki tim, koji će Bijelo Polje voditi u naredne četiri godine, saopšteno je iz DPS-a.

"Sastavili smo građansku koaliciju, koja će u narednom period nastaviti sa realizacijom započetih i kapitalnih projekata, neophodnih za dinamičniji razvoj Bijelog Polja, i siguran sam, da ćemo na narednim izborima dobiti snažnu podršku građana. Danas smo u OIK predali 3500 potpisa, što je preko 10 puta više od potrebnog minimuma čime smo pokazali svoju, ali i snagu i čvrstinu ove koalicije. Siguran sam da ćemo na ovim izborima potvrditi svoje vodstvo u ovom gradu, zato pozivam sve građane, da nam se dodatno pridruže, da ojačamo ovu koaliciju, i da pokažemo da će Bijelo Polje u narednom period biti jedan evropski grad", rekao je Smolović.

U narednom četvorogodišnjem mandatu, ističe, planirano je preko stotinu miliona eura investicija, prije svega u privredu i infrastrukturu, a planirano je, kako je dodao, i otvaranje nekolike hiljade novih radnih mjesta.

"Posle toga, nakon realizacije ovih projekata, paralelno sa zapošljavanjem i realizacijom svih infrastrukturnih projekata, Bijelo Polje ćemo transformisati u jedan moderan evropski grad koji će biti blizu nivoa života evropskih država. Naša izborna lista, koju čini kvalitetan odabir ljudi od znanja, ugleda, iskustva, pozitivne energije i mladosti, pokazatelj je da naša partija ima potencijala i kadrove, sposobne da daju kvalitetne odgovore na svako pitanje za dobrobit svih građana Bijelog Polja, kako je i naziv liste", kazao je Smolović.

Na listi DPS u Bijelom Polju nalaze se: Smolović Petar, Dizdarević Abaz, Žurić Aleksandar, Idrizović dr Zilha, Kujović Abaz, Kovačević Milko, Franca Sead, Medojević Vera, Kijamet Jasmin, Gusinjac Mevlida, Marić Miloš, Omerhodžić Nemša ,Luković Dejan, Vajić Miloš, Mulić Azra, Sošić Ljubomir, Mustajbašić Admir, Lazović Branko, Mehović Nedžad, Idrizović Azem, Omerović Dževad, Hot Jasmila, Pavićević Vesna, Durović Alija, Madžgalj dr Milan, Zoronjić Ćemal, Knežević Damjan, Janković Vesko, Malagić Haris, Rudić Vladan, Adamović Anja, Međedović Mersudin, Babajić Enisa, Međedović Murat, Nedović Slađana, Omerović Selma, Lalević Saša, Martinović Bulatović dr Adisa.

Bonus video: