SNP: Aktivnosti Tužilaštva se zloupotrebljavaju od onih kojima najmanje odgovaraju promjene

"Podsjećamo da je čitava opozicija odluku o bojkotu parlamenta donijela jedinstveno, pa očekujemo da takvi odgovori i dogovori budu i u narednom periodu vezano za sve ostala pitanja", kazala je Pavićević
73 pregleda 1 komentar(a)
Danijela Pavićević, Foto: Socijalistička narodna partija Crne Gore
Danijela Pavićević, Foto: Socijalistička narodna partija Crne Gore
Ažurirano: 13.02.2017. 20:38h

Ukazujemo na ključnu neophodnost potrebe zajedničkog opozicionog stava u situaciji opterećenoj posljednjim dešavanjima, koja, po svemu sudeći, predstavljaju dolivanje ulja na vatru ionako pregrijane političke scene u Crnoj Gori, saopštila je danas Danijela Pavićević, potpredsjednica Socijalističke narodne partije (SNP).

"Teško je oteti se utisku da se određene radnje i aktivnosti Tužilaštva tempiraju tako da se politički i izborno zloupotrebljavaju od onih kojima najmanje odgovaraju promjene u Crnoj Gori. Što se tiče svega ostalog, podsjećamo da je čitava opozicija odluku o bojkotu parlamenta donijela jedinstveno, pa očekujemo da takvi odgovori i dogovori budu i u narednom periodu vezano za sve ostala pitanja", kazala je Pavićević.

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić podnio je Skupštini Crne Gore zahtjev za odbrenje za krivično gonjenje i određivanje pritvora protiv Andrije Mandića i Milana Kneževića poslanika u Skupštini Crne Gore, saopšteno je iz Skupštine Crne Gore.

Bonus video: